Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lányok, volt már, hogy bejelöltetek egy srácot facebookon, agy instán, de az nem jelölt titeket vissza?
Figyelt kérdés
2022. máj. 31. 13:54
1/15 A kérdező kommentje:
*vagy
2022. máj. 31. 13:54
3/15 anonim válasza:
Nem... De én nem szoktam ismeretleneket bejelölgetni.
4/15 A kérdező kommentje:
3: képzeld, én sem szoktam. Most először erőt vettem magamon és megtörtént, de nem jelölt vissza. Többet nem fogok ezután se, ennyit arról, hogy a nők is kezdeményezzenek....
Úgyhogy megnyugodhatsz...
2022. máj. 31. 16:39
5/15 anonim válasza:
Mert lehet, hogy te magadat szépnek tartod, de neki nem vagy az esete.... van ilyen. (És hiába van az a szitu, hogy sok pasinak be jössz, de előfordulhat, hogy neki pont nem....)
Vagy kapcsolatban van.
6/15 A kérdező kommentje:
5: ez persze lehet, de nem az oka érdekelt. Csak annyi, hogy más lányokkal is előfordult-e.
2022. máj. 31. 17:24
7/15 anonim válasza:
Ki érdekel, hogy előfordul-e? Miért ne fordult volna elő, hogy ha a pasi foglalt? Ennyire bántja az egódat? Vagy mégis mit szeretnél tudni?
8/15 A kérdező kommentje:
7: lapozz...
Nem kell a hisztid.
2022. máj. 31. 17:32
9/15 anonim válasza:
Nem én hisztizek :D Te nem tudsz túl lépni, hogy "hercegnő" létedre valaki koppintott :D Szánalmas.
10/15 A kérdező kommentje:
9: te vagy, aki folyamatosan kötekedik, itt te vagy a szánalmas
2022. máj. 31. 17:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!