Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl könnyen szakított ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl könnyen szakított ?

Figyelt kérdés
Mióta itthon van a haverja teljesen kifordúlt magából és egyáltalán nem is találkoztunk.Mintha ellenem fordították volna ... tudom ,hogy neki nem volt csaja .Vitte minden hova magával állandóan bulizni ...Így tegnap előtt megelégeltem ezeket közöltem vele és még én voltam a gyerekes !!! Normális az ilyen ? 30 éves felnőtt férfiról beszélünk.De közben igy imádlak amúgy mindig bújt ... Viszont ezek után nekem az volta furcsa ,hogy túl könnyen szakított és tudom vele volt az a bizonyos haverja is .A normális segítséget ,válaszokat előre is köszönöm szépen !
2022. aug. 20. 11:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, vége és kész. Nem foglalkozott veled, te se foglalkozz vele.

Szar érzés, de nem ér semmit az ilyen.

N 30

2022. aug. 20. 12:04
 2/13 anonim ***** válasza:
11%

Szerintem neki van igaza.

Vagyis a leírás alapján nem úgy mentél oda hozzá, hogy "Figyelj Béla, nekem nagyon rosszul esik, ahogy mostanában viselkedsz, nem tudnál kicsit több időt rámszánni? Hiányzol. Vagy valami gond van?" hanem úgy hogy fúrtad a barátságát. Pl "Józsi ellenem fordít téged. Biztos féltékeny, meg frusztrált, hogy neki még nem volt csaja".

Tehát szidtad valakijét, aki fontos neki, nem beszéltél felnőtt módjára a problémáról, majd az egészet egy hatalmas veszekedéssé alakítottad és a végén elvartad, hogy "harcoljon érted"

Szerintem is gyerekes vagy. És ez elég szomorú, mivel gyerek vagyok hozzád képest.

21l

2022. aug. 20. 12:06
 3/13 A kérdező kommentje:
2 te olvastál olyat ,hogy szidtam ? Ne színezd ki vagy legalábbis próbáld ami feketén fehéren le van írni utána gyere vissza !!!!
2022. aug. 20. 12:07
 4/13 anonim ***** válasza:
30%

"mintha ellenem fordították volna..."

"ezeket közöltem vele"

Nem mondtad, hogy szidtad, ez igaz. De itt a kérdésben szidtad, majd a következő mondatod az volt, hogy ezt [a sok rossz véleményedet] közölted vele.

Vagy talán tévedtem és mégis az első módon közölted a problémát? Akkor sajnálom igazad van.

2022. aug. 20. 12:14
 5/13 A kérdező kommentje:
Azt ,hogy mintha ellenem fordították volna nem közöltem vele...látom probálsz kombinálni de értelmezd harmadjara is és utána gyere megint .igen tévedtél másodjára is !!4 Próbálod kiforgatni azt ami feketén fehéren le van írni ...Ha érdemleges választ nem tudsz aadni akkor ezekkel ne próbálkozz ,a normális válaszokat viszont köszönöm ! Ne így akarj nagyot mondani mert látod nem megy !!!!
2022. aug. 20. 12:17
 6/13 anonim ***** válasza:
73%
Nem, nem szakított túl könnyen.
2022. aug. 20. 12:19
 7/13 anonim ***** válasza:
79%

A párom haverja Norvégiában él

3 hétig volt most itthon

Minden héten 1xer találkoztunk

Ilyenkor kB éjjel nappal együtt vannak, kirandulnak, főznek, iszogatnak stb

Engem nem zavar, és szerintem normális hogy ilyenkor minden időt a barátjával akar tölteni

Mivel külföldön él ritkán találkoznak mi meg amúgy sülve főve együtt vagyunk ha nincs itthon a srác.

Reggel este váltunk egy üzit és ennyi.

Nyilván rossz nekem is, de tudom hogy mennyire hiányzott a haverja és csak rontok a helyzeten ha kiborulok mint egy hisztis pi.csa

Ha túl könnyen szakított az azért lehetett mert megelégelte a hisztit szerintem

Normálisan le kell ültetni ha neked ez így nem oké, hogy nem zavar ha együtt lógtok stb de kérlek fordíts rám kicsit több időt mert nekem ez így rosszul esik , hiányzol stb

Ha csak letámadod vagy behisztizel annak sosincs jó vége

2022. aug. 20. 12:51
 8/13 A kérdező kommentje:
7 arra nem vette a fáradtságot ,hogy találkozzunk és le üljünk beszélni ... allandóan buliztak ,én dolgoztam se este se napközben nem volt rám ideje ...Ez normális akkor ? Nem hisztiztem ,nyeltem mellesleg tudom milyen nekem is él kint nem egy.De szerintem ez nem normális hozzá állás a dolgokhoz !!!
2022. aug. 20. 13:08
 9/13 anonim ***** válasza:
88%

Mennyi ideig voltatok együtt?

Egyénként akkor érdemes jelezni a gondot, amint felmerül. Nem hiszti. Az viszont gond, ha felgyűlik és kirobban.

2022. aug. 20. 15:38
 10/13 A kérdező kommentje:
jeleztem is neki ... majd holnap,majd holnap nekem ehez nincs türelmem szerintem a végtelenségig nem mehet így !!!
2022. aug. 21. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!