Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat vagy a sajat celjaid?
Melyiket választanad?
Ha azt éreznéd, hogy megtaláltad életed szerelmét, akivel minden tökéletes, vagy hogy elutazz abba az országba dolgozni évekre, amiről mindig is álmodtál?
Fantasztikus a munkalehetőség, sokkal többet keresnél, valóra válthatnád az álmaidat.
Melyik ér többet? Utólag melyiket bánnád, ha ki hagynad?
27F
Én azt gondolom, hogy ez szituáció- és egyénfüggő. Én pl. borzasztó nehezen leszek szerelmes, nagyon kevés olyan ember van, akivel annyira egy hullámhosszon vagyunk, hogy jó eséllyel másként tekintek egy ilyen emberre, mint az, aki könnyen ismerkedik, könnyen számára megfelelő partnert. Emiatt nincs az a munkalehetőség, ország, stb., amiért elhagynám a párom, mert sokkal könnyebben találok jó munkát, jó helyet élni. De igazából az én álmaimat bárhonnan valóra tudnám váltani, maximum valahol könnyebben, valahol nehezebben.
De nem mindegy, hogy egy pár hetes, hónapos ismeretségről van szó, ahol javában ott a rózsaszín köd, vagy egy több éves, kipróbált, megedzett párkapcsolatról van szó. Az elsőre könnyebben azt mondanám, hogy feladom, mert úgy istenigazából nem ismerem a másikat, főleg ha együtt sem élünk. Szóval valószínűleg inkább mennék. De a másodikat nem adnám semmi pénzért.
Szóval neked kell döntened, te ismered magad és a következményeket te fogod viselni a jövőben.
Kapcsolattól függ. A jelenlegi páromhoz hozzáigazítom a saját céljaimat. Nem kell feladnom és neki se, mindketten kompromisszumképesek vagyunk.
Pl ő hajlandó előbb végezni a bsc-vel én hajlandó vagyok bármelyik országba elmenni. (Cél, hogy egy helyen legyünk az msc idején is) Ez mindkettőnk számára változás a korábbi elképzelésekhez képest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!