Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem írtok vissza a kezdeményező, ismerkedésre vágyó férfiaknak társkeresőn?
Az egy dolog, hogy vannak elmebeteg emberek.
Na de emiatt MINDEN emberrel úgy bánsz, mintha orrba vágnád?
Jó, persze, te leiratkoztál mindenhonnan, ezt megértem.
De mindenki más, aki nem járt így?
A #26-ost szépen nullára pontozták, pedig mennyire igaz... gondolom, a kollégáid se szólhatnak hozzád, a boltban és a buszon se nézhet rád senki, a rendőrnek is előre kell igazolnia magát?
#30 Vannak ilyen betegek. Több ismerősöm is járt hasonlóan, de nem ilyen durván, mint én. Emiatt mondom azóta, hogy társkeresőkre mindig csak más lakhellyel (pl Nagyváros) érdemes regisztrálni. Plusz egy nicnév biztosabb. Emellett ugyanazt a képet ne töltse fel senki a közösségi oldalra és a társkeresőre. Így minden probléma elkerülhető.
Amúgy a közösségi médiába is hány dolog látható rólunk pl a facebookon (gyakran látogatott helyek, ismerősök, sokaknak az autójànak a rendszáma, a háza is megtalálható...) Szóval jobb az elővigyázatosság. Na meg az állásinterjúkon fejtörést okozok mindenkinek, mert nem tudják a profilomat leellenőrizni. Kb minden második helyen megkaptam, hogy nem találtak meg. 😄
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!