Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért nem írtok vissza a kezdeményező, ismerkedésre vágyó férfiaknak társkeresőn?
Van köztük kamu profil ami úgyse fog veled randizni csak szórakoztatja magát azzal hogy túráztat. Meg vannak azok akik álmodoznak, aztán ha valamit lépni kéne akkor bepánikolnak! Olvastam már itt hogy van olyan hogy az adminok motiválnak arra hogy fizess hogy írni tudj és ugyan ott vagy ahol az ingyenes, csak a pénzed fogy, mert az ingyenesen is szenvednek hogy nem megy nekik!
Nem poénból van ennyi társkereső, mert jól hozza a pénzt. Hiába van ingyenes ha azon is ott virít a patreon hogy támogass ha akarsz!
Húspiac van, te se a romlott húst veszed a hentestől hanem a frisset!
Miért jobb egy "kössz nem" mintha nem írna vissza?
Amúgy is a "nem"-ből jön még válasz, magyarázkodás, lekoptatás. Egyszerűbb nem visszaírni
Mivel, ha visszaírok kultúrált, udvarias formában egy nemleges választ, akkor jönnek ezek:
,,Mi a f*szért?”
,,Miért kéreted magad?”
,,Hülye r*banc”
,,Fapina”
,,Miért nem lehet csak az első randi után kikosarazni?”
Szóval ezért nem.
Ez azt jelenti, hogy nincs normális kultúra.
Egyik oldalon sem.
Sajnos még az sem látszik, hogy valaha is lenne majd.
Viszont egy "olvasta" jelzés jó lenne.
Eddig akárhányszor visszaírtam udvariasan és lényegre törően, hogy nem, az alábbi reakciókat kaptam:
- fenyegetés
- szidalmazás
- kérdőre vonás
- könyörgés
Nem kell ez nekem, így maradok az ignorációnál.
Egyszer egy társkeresőn voltam, ahol lehetett elutasító sablon levelet küldeni, amit ha elküldtél, nem tudott többet írni neked. Na én elküldtem egy ilyet, majd a gyerek megkeresett Facebookon (csak a keresztnevem alapján, ami annyira nem ritka) és ott elhordott mindennek :D
Nem lehet titeket kedvesen visszautasítani. Érdekes, ha nem írok semmit, nagyon ritkán küldenek el a pi.csába, ha visszaírok, hogy nem, akkor 10-ből 8-an bunkók, 1 sértődött kisgyerek módjára "ok pá" t odalök és letilt és akkor van talán 1 normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!