Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Miért nem írtok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért nem írtok vissza a kezdeményező, ismerkedésre vágyó férfiaknak társkeresőn?

Figyelt kérdés

2022. aug. 19. 11:14
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

Igen, megerőltető.

Miért? Mert ha nőként felregelek egyre, napi 50 üzenetet is kapok, abból 48 csak dgni akarna, és minden nőre ráír pont ebből a célból.

Egyébként is, aki nem szimpatikus, arra miért pazaroljam az időmet?

2022. aug. 23. 07:16
 22/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi kicsit más miatt vagyunk fent férjemmel az egyik szexpartnerkeresőn. Csak így tudunk nőket találni többeshez. A bemutatkozásunkban le van írva, hogy mi okból regisztráltunk, kit keresünk, viszont sokan nem értik meg. Az időmet pedig nem pazarolom rájuk. Ezek a hét gyöngyszemei:

Géza: ,,Úgy megdugnám a segged bébi, de csak a férjed nélkül”

Laci: ,,Baszni való maca vagy”

Pisti: ,,Van kedved ismerkedni? Komoly kapcsolatot keresek”

Krisztián: ,,Te + én - férjed = felejthetetlen este”

Ádám: ,,A szemeid oly gyönyörűek. Mikor ismerhetném meg őket?”

Szóvam igen, emiatt nem válaszolok mindenkinek😂

2022. aug. 23. 14:45
 23/32 anonim ***** válasza:
26%
Mondjuk én se nagyon értem a Copy-Paste korában mibe kerül egy "Bocs, de nem vagy az esetem." Véleményem szerint is az intelligencia fokmérője a válasz, v. annak elmaraása. Nem szeretem az olyan dumákat, h majd megkapja ő is mástól, de mivel ő is egy ismerkedős oldalon van, úgy ő is ugyanazzal a problémával küzd mint a többiek, tehát majd elképzelhető,h ráfut ő is egy-két olyanra, amire nem számított.
2022. aug. 26. 10:34
 24/32 anonim ***** válasza:
100%
Persze, a fentebb írók teljesen jogosan nem válaszolnak, mikor nem a témában, v. vulgáris, bunkó üzenet jön... még tiltanám is,ha van lehetőség.
2022. aug. 26. 10:38
 25/32 anonim ***** válasza:
100%

#23 Én egyedi és copy paste üzenetekkel is a tudtára adtam a férfiaknak, hogy nem szeretnék ismerkedni. Akkor jött a szidás, a jóslat, hogy egyedül döglök meg emiatt a döntésem miatt, meg hogy ne nagyon válogassak amilyen k.urva ronda vagyok :D Vagy nem értették meg és azt hitték, beszélgetni akarok. Aztán jött az, hogy elutasítottam és le is tiltottam őket, hogy ne tudjanak reagálni. Na akkor megkerestek csak a keresztnevem alapján Facebookon és akkor írták ugyanezeket.

Na EZÉRT nem írok én már senkinek semmit, ha nem jön be.

2022. aug. 26. 11:01
 26/32 anonim ***** válasza:
0%

#25: de ugye halálosan meg lennél sértve, ha emiatt nem venne fel téged a buszvezető (mert egy hülye utas már verekedett vele), nem szolgálnának ki a boltban (mert egy hülye vevő már zűrt csinált), nem vágná le a hajad a fodrász...

nem mehetnél be egy étterembe, mert egy hülye vendég már...

és nem vennének fel sehová dolgozni, mert egy hülye kolléga már...

2022. aug. 26. 11:04
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

:D

Mindegy én élvezem, hogy jön sok üzenet és válogathatok

2022. aug. 26. 11:17
 28/32 anonim ***** válasza:
100%
#27 jó, adom! Az a probléma,h én is magamból indulok ki és én nem csinálnék ilyet. Férfiként meg szinte elképzelhetetlen az,h rengeteg üzenettel bombáznak a lányok. Igazság szerint kezdeményező üzenetet nem is nagyon emlékszek,h kaptam volna egyáltalán. Szomorú,h valaki nem tudja elfogadni,h nem tetszik a másiknak... hiszen neki se tetszik mindenki, akinek ő tetszik... ez ennyire egyszerű lenne pedig. Sajnálom,h sok negatív tapasztalat ért...ha ez számit valamit.
2022. aug. 30. 15:50
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

#23 Nekem is volt olyan férfi, aki írt. Kedvesen válaszoltam neki, hogy sajnos nem az esetem és a bemutatkozása alapján sem ugyanazt keressük. Elküldött a k*rva anyámba, majd letiltottam. 2 napra rá megtalált facebookon. Elkezdett ott üzenni, letiltottam. Írt minden ismerősömnek, rokonomnak, hogy mekkora egy k*rva vagyok. Összesen 6 képem volt fent a helynek a megjelölésével (2 lovarda, 3 étterem és egy cukrászda. Ezeken mind mások jelöltek meg). Ezekhez elment, majd előadta, hogy ő egy régi ismerősöm és szeretne megtalálni. Tudja, hogy oda sokat járok, de se a lakhelyemre se a telefonszámomra nem emlékszik. Kettő pedig segített is neki a telefonszámommal és a lakcímemmel... Ezután eljött hozzánk minden nap és napi 30-50x hívott telefonon. Távoltartásim is volt, de mivel nem foglalkozott vele, így leültették. 8 hónapon keresztül zaklatott. Addigra került végleg börtönbe. Ja meg a legjobb, hogy amikor kijött ugyanúgy meglátogatott szabadulása után 2,5 órával egy késsel a kezében (számítottunk rá). A rendőrök vitték el azonnal. Azóta nem láttam, mivel még mindig a börtönben van. Ha minden igaz, akkor 5 hónap és szabadul, de engem értesítenek előtte. Sajnos kaptam információkat az úriember családjától, hogy semmit sem változott. Emiatt pedig mindenképp az első egy hónapra kell személyi védelmet szereznem, mivel hamarosan a babáink is megszületnek a párommal. Nem kockáztathatunk.

Több agyhalott is volt, aki facebookon megkeresett. Ennyire hülye viszont csak egy volt. Amúgy azóta inkább minden közösségi oldalról töröltem magam (pedig akkor sem volt sok dolog fent rólam. 6 ismerősök által megosztott fotó, 1 profilkép és 1 borítókép, még város, munkahely, családtag stb sem). Egyedül az ismerőseim listája volt látható (óriási hiba volt ez is).

2022. aug. 31. 11:51
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Jézusom de beteg. Ráadásul nem is az, hogy az exe voltál, hanem egyszer rád írt, semmit sem tudott rólad, te meg visszautasítottad. A börtön meg ennyire megéri neki egy ismeretlen nő miatt? Jézus isten... Hogy lehet valaki ennyire beteg állat?!
2022. aug. 31. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!