Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a kemény fizikai munkákat végző férfiakat: D Lányok ti hogy vagytok ezzel?
Sajnos itt sokan lenézik...
Ha valaki normálisan dolgozik, már az nekik szégyen.Mármint akik lenézik a fizikai munkával dolgozókat.
Én nem azt mondtam, hogy aki nem fizikai munkákat végez, az már nem is férfi:D Csak aki mondjuk diplomás, és cégnél dolgozik az hajlamos arra, hogy lenézze az ilyen dolgozókat. Pedig van olyan, aki ezt szereti csinálni és nem akar egész nap a gép előtt ülni. :)
Nem általánosítottam.
Én írtam a hosszabb választ.
Én is ezt mondom, hogy egy férfi sok tényező mellett attól férfi, ha képes megoldani bizonyos problémákat. Én nem azt mondom hogy egy programozó tudja megszerelni a villanyt ha valami probléma van, de szerintem ez pozitívum. Szóval ne viszolyogjon senki attól ha kalapácsot vagy csavarhúzót kell ragadni és magunk megcsinálni valamit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!