Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Imádom a kemény fizikai munkákat végző férfiakat: D Lányok ti hogy vagytok ezzel?
Hm. Én is nagyon vonzódom hozzájuk:) Igaz,van amelyik elég primitív, de láttam már egy-két jófajtát is.
Szóval nekem nincs gondom velük.
Van amelyik kimondottan szexi:P
A kemény fizikai munkát végző emberekkel az a baj hogy legtöbbször lenézik őket. Az a helyzet, hogy sokszor egy irodában üldögélő aktakukac lenéz egy kőművest, mert neki nincs 2 diplomája. Csak nem tudom akkor ki építené meg a házát, stb stb. Sok ilyen példát lehetne mondani. Én őszintén szólva a jó szakembereket tisztelem. És ugye ha valaki kemény fizikai munkát végez, és intelligens is emellett, akkor persze hogy vonzó egy nő számára, és férfias, mivel még ha nem is látszik egyértelmű hogy erős, jó az állóképessége, ami egy férfias vonás. Nem beszélve arról hogy egy igazi nőnek szerintem olyan férfi kell, aki nincs elveszve a világban, és higyjétek el a szakemberek ilyenek..gondolok itt arra hogy nincs vége a világnak ha otthon elromlik valami hanem megjavítja. Akárki akármit mond szerintem minden nőnek ilyen férfi az álma..
Félreértések elkerülése végett nem szakmát tanulok, egyetemre járok.
azé lenne egy kérdésem kérdező:D
hány éves is vagy?:D
és igaza van az utolsónak monyuk, ismerek pár unintelligens szakembert na mind1 én meg nem járok egyetemre hanem szakmunkásképzőbe:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!