Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ekkora ítélkezés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ekkora ítélkezés, ha szóba jön (csak itt) hogy párom és köztem majdnem 16 év korkülönbség van?

Figyelt kérdés
Nem mindegy ez nekik? Mi tökéletesen megvagyunk, lassan a férjem lesz. Raktam ki ide egy kérdést eljegyzéssrl kapcsolatban, mert ki kellett írnom magamból a stresszt. Azóta megbántam mert a válaszok 99%-a arra ment hogy milyen gusztustalan az ekkora korkülönbség, illetve még én vagyok a buta, éretlen... Nem értem ezt az ítélkezést. Komolyan, féltékenység lenne? Csak kíváncsi vagy, egyébként más szempontból nem érdekel vagy nem számít. A boldogság a lényeg egy kapcsolatban és a bizalom, megértés, összhang. És nem a kor. Ami nem is sok...
2022. aug. 18. 13:38
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Én emlékszek a kérdésre. Te istenítetted a párodat, mint valami tinilány. Lehet, hogy a családod látja azt, amit te a nagy szerelemben nem. Hogy mennyire az ő gondolataitól, véleményétől függsz. Te pedig ugyanúgy fröcsögsz a nővéred párkapcsolatáról, meg ítélkezel felettük. Miért fáj neked, hogy ők boldogok?
2022. aug. 18. 19:18
 22/30 A kérdező kommentje:

Nővérem nem volt boldog soha. Depressziós az egész családom. Ez a probléma. Hogy emiatt nem látnak semmit.

Tényleg emlékszel, valaki azt írta hogy istenítem, de nem igazán. Attól hogy valaki megintcsak találgat attól az még nem lesz tény. Tisztelem párom, ez alap. Ő is tisztel, elfogad. Nem értem szüleimet, miért jobb egy jött ment akinek a családjával még nem is találkoztak.

2022. aug. 18. 19:43
 23/30 anonim ***** válasza:
75%

Általában az embereknek azzal van bajuk, ha a fiatalabbik még "groomingolható" korban van.

(A grooming az, amikor egy idősebb egyén teljesen "agymos" egy fiatalabbat. A pedofil jelentést fogja elsőleg kiadni a google, ami azt jelenti, hogy a pedofil bizalmas kapcsolatot épít ki egy gyerekkel, hogy később tudja manipulálni és molesztálni. Nyilván idősebb korban, tiniknél, fiatal felnőtteknél mást jelent, ilyen "felnevelem magamnak a páromat", tényleg agymosásszerű.)

Ha én most 35 évesen összejönnék egy 51 évessel, ott már nem nagyon lenne grooming. Persze manipulálás lehet, de a grooming az ilyen valóságtagadó, durva dolog.

2022. aug. 18. 19:44
 24/30 A kérdező kommentje:
Akkor ezek szerint a családom azt hiheti, hogy azért változtam meg mert párom "agymosást" végzett rajtam? Ezen még nem gondolkodtam el.
2022. aug. 18. 19:55
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
Vagy tudják.
2022. aug. 18. 20:29
 26/30 A kérdező kommentje:
Nem nagyon tudhatják, max hihetik. Mivel nem így van. De érdekes elmélet, szóvá is fogom tenni nekik.
2022. aug. 18. 20:38
 27/30 anonim ***** válasza:
91%
Kár próbálkozni kérdező! A nem, nem! Neked oké ez a szüleidnek nem. Én már elmondtam, hogy ez nem normális. A kakit bárhogy cukrozhatod, kaki marad. Nem fogod tudni meggyőzni a szüleidet. Ez pedig lehet lemondással jár. A kor meg kor akkor is. Lehet fiatalos, de rigolyák, nyavalyák akkor is elő fognak jönni. Mást nem teszel, mint olyan dolgot akarsz ráerőltetni a szüleidre, amit ők nem akarnak. Nem fogadják el a kapcsolatod, kész... Ettől függetlenül, ha szülőként így gondolkodnék semmilyen szinten nem ellenezném az esküvőt, de én kimaradnék belőle és nem mennék el rá szülőként. S hogy miért nem? Mert hamis képet mutatnék feléd, hogy, ami nem tetszik, az egy napra mégis tetszik. Nem értem miért feltétlenül a szülőben kell látni az ellenséget. Nekem is van gyerekem, szerencsére még kicsi, de mire felnő ki tudja milyen világ lesz itt. Szülőként úgy érzem kötelességem racionalitásra nevelni, de az érzéseire más felé nem leszek hatással.
2022. aug. 19. 06:51
 28/30 anonim ***** válasza:
Miért bizonytalanít el a családod véleménye? Te mit gondolsz?
2022. aug. 19. 10:37
 29/30 anonim ***** válasza:
Tedd nekik szóvá, ez rád van rossz fénnyel, de ezek szerint annyira agymosott a faszi, hogy nem látod.
2022. aug. 19. 10:59
 30/30 A kérdező kommentje:

28 Nincs rám hatással, csak boldogabb lettem volna. Ez elrontotta valamelyest a hangulatát az egésznek. De persze attól még jó rá visszaemlékezni, de tudom hogy lehetett volna jobb is, ha apám nem ront bele.

29 Már követni sem tudom, miket találgatsz.

2022. aug. 19. 12:55
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!