Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ekkora ítélkezés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ekkora ítélkezés, ha szóba jön (csak itt) hogy párom és köztem majdnem 16 év korkülönbség van?

Figyelt kérdés
Nem mindegy ez nekik? Mi tökéletesen megvagyunk, lassan a férjem lesz. Raktam ki ide egy kérdést eljegyzéssrl kapcsolatban, mert ki kellett írnom magamból a stresszt. Azóta megbántam mert a válaszok 99%-a arra ment hogy milyen gusztustalan az ekkora korkülönbség, illetve még én vagyok a buta, éretlen... Nem értem ezt az ítélkezést. Komolyan, féltékenység lenne? Csak kíváncsi vagy, egyébként más szempontból nem érdekel vagy nem számít. A boldogság a lényeg egy kapcsolatban és a bizalom, megértés, összhang. És nem a kor. Ami nem is sok...
2022. aug. 18. 13:38
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Interneten őszintébbek az emberek. A valóságban hat az hogy érző emberek, akikben van minimális empátia. Ezért ott nem mondanak ilyeneket. Neten bármit mert nem tudatosul, hogy a másiknak rossz.

Csak addig jutnak hogy kiadhatják a frusztrációikat.

2022. aug. 18. 14:38
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Ha 50 vagy, a párod meg 34, akkor nem hiszem hogy bárkit érdekelne, de itt főleg olyan kérdéseket/válaszokat látni amik tinikről és 30asokról szólnak.

Gondolom ezért...

Amúgy meg mégis hogy jön egyáltalán fel itt, hogy másfél évtizedes korkülönbség van köztetek?

2022. aug. 18. 15:00
 13/30 anonim ***** válasza:
100%

Ismerősöm, egy lány 20 évesen összejött egy 50 éves férfivel. A lány már 37 éves, a férje 67. Van közös gyerekük is. Viszont elég furán néznek ki egymás mellett. Olyan, mintha a papa a nő apukája lenne, a kisgyereknek pedig a nagyapja. Mondjuk itt 30 év a korkülönbség, ami tényleg sok.

Köztünk párommal 12 év van. Most jó minden, de mire én 70 lennék, addigra ő már lehet nem is fog élni és ez aggaszt. Viszont nagyon szeretjük egymást és bármi történjék kitartunk egymás mellett.

2022. aug. 18. 15:15
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
13. Nincs ebbe semmi, anyámra is sokan azt hiszik hogy velem van ha nincs ott apa, bár apával is össze szoktak keverni ilyen öregemberek, de legalább tudom hogy nem fogadtak örökbe XD
2022. aug. 18. 15:19
 15/30 anonim ***** válasza:
25%

Szerintem semmi baj, de az ilyeneknél mindig úgy derül ki, hogy direktbe kiírja a csajszi pont azért, hogy belekössenek.

Mint mikor semmit nem ad a sztorihoz, de kiírja, hogy 32N, és 16 éves a gyereke.

2022. aug. 18. 15:36
 16/30 A kérdező kommentje:

Az volt a kérdés amire negatív kommentek érkeztek hogy mit tennének(tennétek a helyemben) mikor a szüleim nem adták áldásukat a leánykéréshez, pedig két éve együtt vagyunk és majdnem önálló életem van (saját munkahely, lakás rezsi felesbe, tudok főzni mosni takarítani, szóval ellátom magam és párom). Nemet mondtak, bezzeg a nővérem jött-ment faszijának meg azonnal igent, fél év ismeretség után és tesóm csak azért jegyeztette el magát mert megtudta hogy párommal ezt tervezzük és olyan gyerekes hogy versenyként tekintett erre, amivel nagyon megbántott. Nem ismerik egymást, de már megy a baba projekt és ez nagyon felbosszant.

Párommal megvettük a gyűrűt és el is jegyzett de még nem hordom mert szüleim ha meglátnák, ki tudja mit tennének... Szóval öröm az ürömben. Erre jöttek olyan válaszok hogy én vagyok a hülye, meg hogy párom is az, nem érdemel meg mert egy idióta. Kérdem én; ezek a kommentelők mit éreznek? Fáj nekik hogy más boldog? És olyanba kötnek bele, hogy páromat szeretem minden hibájával együtt. Erre a válasz; "ahogy írtad párod sem tökéletes".

Senki sem az, de elkeserítő hogy ezt az emberek itt a neten ennyire ítélkezően és agresszívan fejtik ki. Nagyon örültem volna egy segítőkész válasznak, vagy megnyugtatónak... Azért írtam azt a kérdést mert rettentően elkeserített apám válasza és ki kellett írnom magamból a stresszt. Kár volt, nem fogom többé.

Boldogok vagyunk a vőlegényemmel. Fiatalos. Én meg fiatal vagyok. Nem látszik korkülönbség. De ezt itt nem tudták felfogni.

2022. aug. 18. 16:42
 17/30 anonim ***** válasza:
100%
A valóságban ez jobban el van fogadva, bár csak látszatra, mert hazamegy az ismerős, és ugyanúgy kibeszélik a másikat ezzel a témával kapcsolatban, míg itt - mivel arctalan a lehetőség - így már nyíltan mondják ki a negatív véleményt is.
2022. aug. 18. 17:44
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem cigány a párom, idősebb is nálam és gyetekei is vannak. Képzelheted a szüleimet az elején. Fél év és minden rendbe jött, látták, hogy normális ember, elfogadták. Én kiálltam mellette és lexarom ki mit dumál.
2022. aug. 18. 17:50
 19/30 anonim ***** válasza:
73%

A saját szüleid is nemet mondtak az eljegyzésedre, szóval nem teljesen értem hogy mit vered magad a gyk miatt. Nagyobb gondjaid is vannak annál, mint hogy a neten lévő arctalan, névtelen emberek nem nyugtattak meg, és hívták full normálisnak és elfogadhatónak a kapcsolatodat..........

Amúgy meg ha különböző korú, különböző háttérrel és tapasztalatokkal rendelkező emberek kollektíven kritizálnak, akkor lehet hogy nem mindenki hülye, hanem tényleg a kapcsolatod szar.

Ha engedély kell a szülőktől egy házasságra, akkor gondolom tényleg fiatal kölyök vagy, egy retardált felnőttel az oldaladon.

Ez a legtöbb emberben undort vált ki, sőt, ha majd olyan idős leszel mint amilyen a párod most, te sem fogsz ilyen pozitívan gondolkodni a 16 év korkülönbségről.

Leszel majd 32 éves egyszer, és ránézel egy 18 évesre, aki teszem azt dolgozik már, és az jut majd róla eszedbe, hogy "ez még egy gyerek bmeg. ebbe sose tudnék szerelmes lenni" és abban a pillanatban pontosan fogod tudni, hogy a mostani párodnak mennyire van szétrothadva az agya.

2022. aug. 18. 18:04
 20/30 A kérdező kommentje:

Na pont olyan degradáló, ítélkező alakok írtak eddig mint az utolsó. Engedély, nem, nem kell. Senki sem írta. Ez hagyomány. Vidéken. Nálunk. Nálad nem, de kit érdekel?

Nem írta senki hogy gyerek vagyok... Már megint a találgatás. Leírtam mit gondolok az ilyenekről.

2022. aug. 18. 18:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!