Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki az aki egyedül érzi magát?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az aki egyedül érzi magát?

Figyelt kérdés

Éreztetek már úgy, hogy ha egyik napról a másikra eltűnnétek még csak észre sem venné senki?

19/L

2010. szept. 23. 21:26
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
budapesti vagyok
2010. szept. 23. 21:40
 12/19 anonim ***** válasza:

és elárulod a keresztnevedet? :)

25/f

2010. szept. 23. 21:46
 13/19 A kérdező kommentje:
inkább megtartanám az anonimitást. :) És te mért vagy magányos?
2010. szept. 23. 21:51
 14/19 anonim ***** válasza:

rendben... :)

én bulizni nem járok, hogy ott ismerkedjek,

amióta elkezdtem dolgozni a barátokkal is nehezebb összeegyeztetni egy találkozót...

Te tanulsz még? Vagy dolgozol? Ott nem tudsz ismerkedni?

2010. szept. 23. 21:58
 15/19 A kérdező kommentje:
Tanulok még, de amióta feljöttem Pestre valahogy nem találtam meg a társaságomat. Nem szeretem az egyetemi csop.társimat, másokkal meg nehéz ismerkedni. Én szeretek bulizni, vagyis inkább csak szeretnék, mert mostanság nincs kivel...ha gondolod írhatsz privit is, ha úgy könnyebb beszélgetni
2010. szept. 23. 22:04
 16/19 anonim ***** válasza:

sajnos én elég "egyedül" érzem magam pedig nemvagyok egyedül

...ürességet érzek...

néha olyan jó lenne valakit átkarolni... megölelni... akit szeretek.

De az aki ezt az ürességet be tudná tölteni csak barátként gondol rám. és én ezt tudom.

Barátként nemtudja megadni azt amire nekem szükségem van...

...egy társra aki szívböl szeret és nem valamimért vagy sajnálatból.

16f

2010. szept. 23. 22:11
 17/19 anonim ***** válasza:

22.11 még nagyon fiatal vagy, meg fogod találni a párodat:)

Kamuu nahát, azt gondoltam hogy te legalább 22 éves vagy, a korábbi válaszaidból:D

2010. szept. 23. 22:14
 18/19 anonim ***** válasza:

ment... :)

25/f

2010. szept. 23. 22:28
 19/19 anonim ***** válasza:
Csatlakozom, néha havonta csak kb, rámjön egy depresszioroham hogy egy szar életem van meg sose lesz barátnőm, aztán másnapra kiheverem :S Nem vok vmi menő arc, oszt társaim lenéznek 17f
2010. szept. 24. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!