Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki az aki egyedül érzi magát?
Figyelt kérdés
Éreztetek már úgy, hogy ha egyik napról a másikra eltűnnétek még csak észre sem venné senki?
19/L
2010. szept. 23. 21:26
1/19 Kamuuu válasza:
Én így vagyok vele de nem csak érzem hanem így is van:D 15/F
2/19 anonim válasza:
Azt lehet nem veszi észre senki, ha egyik nap eltűnsz. De azt igen, ha valahol feltűnsz. Ha pedig nem tűnsz fel, akkor nem tűntél el, de ha feltűnsz, akkor sem tűntél el.
6/19 anonim válasza:
én is így érzek, bár a családom azért észrevenné...
inkább a barátok és a párkapcsolat hiányzik...
25/f
7/19 A kérdező kommentje:
az a baj, h azt hiszem ez sose fog már megváltozni, egész életemben egyedül leszek, már semmi reményt nem látok egy szebb jövőre...tudom negatív hozzálás, de hát ez van..
Talán a tudat, hogy más is átél(t) hasonlót segítene
2010. szept. 23. 21:31
8/19 anonim válasza:
Én is igencsak egyedül érzem magamat...:(
17/F
9/19 A kérdező kommentje:
a családom nekem is...
igen, a párkapcsolat az ami a legjobban hiányzik nekem is :(
2010. szept. 23. 21:33
10/19 anonim válasza:
hová valósi vagy?
Ha van kedved, írhatsz privit, beszélgessünk... aztán majd meglátjuk... :)
25/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!