Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A kis állkapocs hogyan eredmén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kis állkapocs hogyan eredményez incelsorsot, míg a méretes, kifejlett magas társadalmi státuszú életet?

Figyelt kérdés
Ennek az okait, folyamatait szeretném jobban megérteni az emberi populációk esetében. Nyilván hajaz az állatok esetére az egész hiszen esetükben is minél nagyobb és erősebb a csontozat annál nagyobb a státusz de ennek ellenére vizsgálnám, hogy emberek esetében is ugyanarról van-e szó vagy komplexebb a folyamat?
2022. aug. 17. 14:36
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:

20

Írok más témákban is, ezek szerint nem volt sikeres a profilozásod. Vagy nézd meg újra.

Az incelség egy társadalmi jelenség és én aképp kezelem, nem úgy mint a nagy mellényű többség itt. Szerintem fontos kutatási téma hiszen a társadalom egy elég komoly szeletét érinti és ez a közösség annak ellenére, hogy komoly problémákkal küzd még ráadásul rengeteg utálatot is kap emellé. Ez is a tipikus emberi természet megnyilvánulása, miszerint a gyengébbeknek vélteket el akarja tenni láb alól, ahelyett, hogy megértené őket, segítené őket. Ezért is rühellem az emberi fajt, titeket beleértve és ezért is teszek magasról az erkölcsre, tisztességre mert úgyse érdemli meg senki mert ők maguk és képtelenek rá.

Emberi kategóriába is írok, de mivel az emberi viselkedés az egyarént biológiai és társadalomtudományi téma, ezért ide is írok. Ezt meg kellene már emészteni ennyi idő után. Még akkor is ha nem tetszik a téma vagy esetleg kínos és szétrombolja a rózsaszín ködöt ami mögül az emberiségre tekintesz.

2022. aug. 17. 22:29
 22/39 anonim ***** válasza:
78%

"Szerintem fontos kutatási téma"

Szerintem is.

De te nem ezt csinálod, hanem csak és kizárólag arra keresel indokokat, hogy NEKED miért nem kell SEMMIT csinálnod, hanem mindenki más változtasson, beleértve a törvényeket is.

Méghozzá olyan törvényt is, ami erőszakkal kényszerítene nőt a TE kiszolgálásodra, ami egy fasiszta törvény lenne.

"miszerint a gyengébbeknek vélteket el akarja tenni láb alól"

Ezt csak te találtad ki, ugye tudod?

"ahelyett, hogy megértené őket"

Remekül értünk, ismerjük ezt a fajta elmebetegséget.

"segítené őket"

Az első 20 oldalon azt próbáltuk az első néhány írásodnál.

Ajánlom a figyelmedbe Eric Berne: Emberi játszmák c. művét.

Játszmázni nem becsületes dolog.

"Ezért is rühellem az emberi fajt, titeket beleértve és ezért is teszek magasról az erkölcsre, tisztességre"

Ez kivetítés a részedről, mert TE vagy ilyen.

Attól még az emberi faj legnagyobb része nem ilyen, mivel:

- NEM ragad le a problémáknál, hanem megoldást keres,

- felfogja, hogy SAJÁT MAGÁNAK kell dolgoznia ezzel,

- NEM tekinti a többieket mind szolgának, akik azért élnek, hogy őt kiszolgálják,

- és eleve: TÁRSNAK tekinti a többi embert. Egyenrangúnak.

Elég nagy baj, hogy te nem ilyen vagy, de legalább most már látják a moderátorok is a viselkedésed, és ha nagyon elharapódzol, akkor ki tudnak tiltani.

Mivel emberi viselkedésre képtelen vagy, mindenkinek ez lesz a legjobb.

2022. aug. 17. 22:40
 23/39 anonim ***** válasza:
100%

"És ha nem kutatja a mainstream kutatóközösség ezt akkor mi van? Nem is létezik a jelenség?"

De, attól még létezhet. Csak ugye az a kérdés, hogy te honnan tudsz róla. Abból, hogy te láttál három ilyet, nyilván nem lehet messzemenő következtetéseket levonni (az anekdota nem érv, ugye), tehát csak jó lenne valami statisztika-szerűséget mutatni, ami arra enged következtetni, hogy a kérdésben felhozott állítás igaz.

Ha ilyet nem tudsz, akkor te miből gondolod, hogy így van a dolog?

"De oké, például ez egy tudományos kutatás eredménye: (...link...) Nem pont arról szól amiről én beszéltem (...)"

Hát az bizony baj. Ha nem arról szól, amiről beszélsz, akkor miért hozod fel bizonyítékként?

2022. aug. 17. 22:46
 24/39 anonim ***** válasza:
78%
De ez f*szság! Leszarom az alkapcsod, az érdekel, mennyit keresel, mivel foglalkozol, (ha a kulsosegeket nezzuk csak szigoruan) mert a tuleles kulcsa jelenleg nem a vadaszatra valo kepesség b*szki! 😂 hanem, hogy kepes vsgy e annyit keresni, hogy el tudod tartanina csaladodat! 🤦‍♀️
2022. aug. 17. 23:33
 25/39 anonim ***** válasza:
63%

Dehogy képes, mit gondolsz róla?

De ezt nem fogja leírni, mert ez aztán annyira egyértelmű lenne, hogy tőle függ...

de még az is lehet, hogy megírja: a kis állkapcsa miatt nem veszik fel a munkahelyre sem.

2022. aug. 17. 23:51
 26/39 A kérdező kommentje:

"De oké, például ez egy tudományos kutatás eredménye: (...link...) Nem pont arról szól amiről én beszéltem (...)"

Hát az bizony baj. Ha nem arról szól, amiről beszélsz, akkor miért hozod fel bizonyítékként?“

De a kutatásban nem pont arra jutottak, hogy a keskeny koponyájúakat kevésbé tartják kompetensnek mint a széles koponyájúakat? A keskeny koponyához meg tudtommal (javíts ki ha tévedek) jellemzően kis állkapocs társul.

2022. aug. 18. 08:37
 27/39 sadam87 ***** válasza:
100%

"De oké, például ez egy tudományos kutatás eredménye:"

Hát nem tudományos publikáció, de legalább tényleg kutatáson alapuló cikk.

"Nem pont arról szól amiről én beszéltem, de azt bizonyítja, hogy az arcberendezésed nagyon kihat a megítélésedre."

Szóval akkor nem sikerült olyan cikket találnod, ami alátámasztja a kérdésben megfogalmazott állításodat.

Amúgy nézzük meg a cikk első mondatát:

"New research shows that although we perceive character traits like trustworthiness based on a person’s facial expressions, our perceptions of abilities like strength are influenced by facial structure"

Szóval a kutatás azt mutatja, hogy a személyiségi jellemzőket inkább az arckifejezés, a képességeket meg inkább az arc szerkezete alapján érzik az emberek. Szó nincs arról a kutatásban, hogy hogyan függ össze a koponya szerkezete a társadalmi státusszal. Szóval még véletlenül sem bizonyítja az állításodat.

Egyébként a képességek közül egyedül a fizikai erőt vizsgálták, tehát lényegében annyit bizonyít a kutatás az rcszerkezettel kapcsolatban, hogy a szélesebb arcú embereket erősebbnek érzékeljük.

Ja, ha még nem említette volna senki, a te érvelési hibád:

[link]

2022. aug. 18. 10:01
 28/39 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem egyszerű a képlet, te látens homokos vagy, és a nagy bulldogállkapcsokra gerjedsz be, azért foglalkozol ennyit a témával. Emiatt lehet az is, hogy nincs sikered a nőknél, mert eleve a férfiak tetszenek.
2022. aug. 18. 11:33
 29/39 A kérdező kommentje:

27

“ Szóval akkor nem sikerült olyan cikket találnod, ami alátámasztja a kérdésben megfogalmazott állításodat.”

Közvetetten igen, hisz bizonyítja, hogy keskeny koponya (tehát keskeny állkapocs) alacsonyabb kompetencia megítéléséhez vezet. Ez meg, említenem sem kell, befolyásolja a ranglétrán való lépkedést, hierarchiát. A kompetencia - státusz közötti összefüggés meg nyilvánvaló hisz a kompetenciából következik a ranglétrán elfoglalt pozíciód. A kompetenciádra vonatkozó megítélésed pedig jó reszt (javarészt) a koponyád (állkapcsod) szélességéből.

2022. aug. 18. 11:46
 30/39 A kérdező kommentje:

28

Nem ilyen egyszerű a képlet.

2022. aug. 18. 11:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!