Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló anyák gyerekkel, hogy alakult az hogy egyedülállók lettetek?
Én is ezekről a triumvieátusokrol tudok csak
Apuka vagy félrement mert beleunt a családosdiba, vagy terrorizálni kezdte a családot, beteg féltékeny bantalmazók lettek(értelmisegiek raadásul), meg ilyesmi.
Sajnos a fiúgenerációk mind apamintakat követnek le tudatalatt. Elobb utobb kihalnak a hű korrekt rendes családapák:(
Amugy nem értem miert nem büntetendők nálunk a család sz.rban hagyása, megcsalások meg ilyesmik.
A mostani csok is az egyedülálló anyaság nagyszámu növekedését fogja magával vonni.
Tarsadalmunkban valahogy az anyák nem számitanak már nőnek, abban is latszik hogy fujjognak rájuk más ferfiak
Engem várandósan hagyott ott a kedves apuka. Annyira nem is bánom, mert ahogy nézem X év után majdnem mindegyik lelép. De ha marad is, csalja a nőt össze vissza amíg le nem bukik/szerelmes nem lesz. Sokszor a nők el is nézik a pasiknak évekig.
Szerencsémre van saját házam, jó munkám így mindent meg tudok adni a gyermekemnek. Soha nem néznék el ilyeneket egy férfinek sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!