Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a világon bárkit megkaphatnátok, akkor is maradnátok a jelenlegi párotok mellett, vagy akkor mást választanátok?
Tegyük fel hogy a világon minden, 18. életévét betöltött férfi és nő elérhető lenne számotokra ha szeretnétek, ideértve a hírességeket és a korábbi szerelmeiteket is. Ebben az esetben is kitartanátok a jelenlegi párotok mellett, vagy ebben az estben mást választanátok?
Mivel anonim, kérlek őszintén válaszoljatok, és jól gondoljátok meg! Aki akarja azt is megírhatja kit választana ha nem tartana ki a mostani párja mellett.
12. Egyikőnk sem szerelmes, mi tudatosak vagyunk. Legalább nem lettünk lelki rokkantak, mint a társadalom háromnegyede. Voltam már szerelmes 15 és 21 évesen, de köszi nem kérek már belőle. Én tudatosan választottam diplomás, csinos és komoly gondolkodású nőt, ő is vica-versa hasonló férfit. Probléma?
A sok szerelmi házasság már régen a kukába végezte körülöttünk, mert nagy szavak üresek maradtak, meg elmúlt az inger egymás felé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!