Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előfordult veletek, hogy az exetek nevén szólítottátok az új párotokat? Vagy esetleg más a családban (anyós, após) szólította az ex nevén a jelenlegi párotokat?
Nem volt olyan sok kapcsolatom, összesen 4 komolyabb, éveken át tartó, ebből kettő házasság (jelenleg a második házasságomban élek), mégis mindig félek attól, hogy egyszer valamelyik exem nevén szólítom majd a jelenlegi a férjem.
Még nem esett meg, de úgy félek, hogy egyszer kicsúszik a számon.
Veletek megesett már? Ha igen, mit tettetek utána?
36/N
Ennyi együtt töltött idő után már ettől ne félj.
Amikor a párom a kapcsolatunk elején először vitt el a szüleihez, az anyósjelöltem egyszer véletlenül az ex nevén szólított. Nem csináltunk belőle ügyet, neki sokkal kellemetlenebb volt, mint nekem. :)
Irígylem a problémád. Bár nekem is ez lenne a legynagyobb.
Én, férfiként, minden barátnőmet ugyanúgy szólítom: életem vagy finomság.
Fél éve jártam a csajjal, az exe néven szólított. Egyszer.
Utána nrmsokkal meg is szabadultam tőle
33/F
Kapcsolatunk elején folyton az exem nevén szólítottam az uj barátomat. Tűrte nyelte de mindig kikérte magának. Aztán elkopott.
De gyakorta megesik még ma is hogy magamban gondolkodva az exem neve jön elő, ma már agyon is verne klyen miatt es rertegek nehogy egyszer is kiszaladjon a számom. Igy gyakorta gyakorolom mondogatom magamban a párom nevét. Szeretlek x, imádlak x, meg stb
A szivem drágàm megszólítasokat rutinba tenni meg valahogy képtelen vagyok. Ez lenne a legjobb a nevek helyett, de nekem a nevek jönnek valahogy a számra :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!