Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tetszik egy lány, jókat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy lány, jókat tudunk beszélni, de sosem lájkol semmit, amit kirakok (pedig mást szokott), az azért jelzésértékű?

Figyelt kérdés
Szerintem néha az lenne a minimum (én lájkolom több megosztását). Ez mára amolyan “szeretetnyelv” lett, kár tagadni. Aki megoszt, szívesen várja a tetszésnyilvánítást, főleg bizonyos személyektől. Szóval első olvasásra hülyeségnek tűnhet, de mégis, ez lenne a minimum. A tartalom pedig olyasmi, amit megosztok, ami neki is érdekes. Volt is, hogy mondtam, mit osztottam meg (érdekelte, közös téma), mondta később, hogy olvasta, de nem adott rá semmi reakciót (egyébként egyetértett). Mások hülyeségeit meg lájkolja.

2022. aug. 13. 15:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%

Nekem van nem is egy ismerősöm, aki semmit, de szó szerint semmit nem szokott lájkolni. Pedig figyeli a posztokat, élőben van, hogy reflektál rá, vagy megmondja, milyen klassz, stb. És ő is oszt meg. Szóval kérdés azért az is, hogy

más dolgokat, mások képeit, stb. szokta-e lájkolni.

2022. aug. 13. 18:34
 12/13 anonim ***** válasza:
42%
Majd ha betöltöd a 20-at, megérted, miért ostoba a kérdés.
2022. aug. 13. 18:37
 13/13 A kérdező kommentje:
Talán "ostoba" a kérdés, de alátámasztó érvek nélkül mégisem hiszem.
2022. aug. 13. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!