Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tetszik egy lány, jókat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszik egy lány, jókat tudunk beszélni, de sosem lájkol semmit, amit kirakok (pedig mást szokott), az azért jelzésértékű?

Figyelt kérdés
Szerintem néha az lenne a minimum (én lájkolom több megosztását). Ez mára amolyan “szeretetnyelv” lett, kár tagadni. Aki megoszt, szívesen várja a tetszésnyilvánítást, főleg bizonyos személyektől. Szóval első olvasásra hülyeségnek tűnhet, de mégis, ez lenne a minimum. A tartalom pedig olyasmi, amit megosztok, ami neki is érdekes. Volt is, hogy mondtam, mit osztottam meg (érdekelte, közös téma), mondta később, hogy olvasta, de nem adott rá semmi reakciót (egyébként egyetértett). Mások hülyeségeit meg lájkolja.

2022. aug. 13. 15:22
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

"első olvasásra hülyeségnek tűnhet"

Többedikre is.

2022. aug. 13. 15:30
 2/13 anonim ***** válasza:

Jól látod, ez jelzés értékű.

Azért nem lájkolja, mert levágta hogy bejön neked és nehogy jelnek vedd még ezt is.

Nem tetszel neki sajnos.

2022. aug. 13. 15:32
 3/13 A kérdező kommentje:

Első, nem értünk egyet, egyértelmű.

Második, igen, ez valószínű…

2022. aug. 13. 15:44
 4/13 A kérdező kommentje:
Volt, hogy raktam ki néha sztorit, többször megnézte, de sose nyom rá semmit (pedig én az övére igen).
2022. aug. 13. 15:45
 5/13 anonim ***** válasza:
85%
Egyoldalú. Én nem égetném magam ilyenkor, és leállnék az egyoldalú lájkolással. Ez így megalázó.
2022. aug. 13. 15:48
 6/13 anonim ***** válasza:
78%

Nem, ez soha nem volt, most sem az és soha nem is lesz szeretetnyelv. Megint csak az a helyzet ami már sokszor, hogy te ábrándozol valamiről, de a valósággal nem foglalkozol. Ha érdekled ezt tudod, ha kétséged van valószínűleg nem véletlenül. Beszéljétek meg.

Ezekből egyenes következtetést felesleges levonni, mert aki minden posztodat belájkolja az meg nem 100% hogy akar tőled valamit. Ilyen egyszerű.

2022. aug. 13. 15:56
 7/13 anonim ***** válasza:
45%
Nem èrdekled igazán srry
2022. aug. 13. 16:08
 8/13 A kérdező kommentje:
Jó változatos válaszok. Akik érvekkel is dolgoztak, azoknak főleg köszi! Nálam egyértelműen azok nyomnak több tetszést, akikkel amúgy is bensőséges a kapcsolat vagy szeretnek (szeretnének) engem. Viszont én meg olyan vagyok, hogy nem kell, hogy tetsszen a másik, önmagában küldök tetszést a tartalomra. Viszont itt a lány arra se küld, ami elvileg tetszene neki (azért sejthető). Megalázónak nem érzem, attól még ugyanúgy alszom, eszem.
2022. aug. 13. 16:32
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Én kb. leszrom, ki mit oszt meg a fecebúkon :D, és ez a páromra is vonatkozik.

Nem attól fogom őt jobban szeretni, hogy lájkolgatok, hanem attól, amit a hétköznapokban tesz értem - és viszont.

Exem nagy lájkmániás volt, hú mindent is, meg megosztotta, amit kiraktam, mondván így szeret- úgy szeret. Japersze :D bizonyította, hogy mennyire.

2022. aug. 13. 16:39
 10/13 anonim ***** válasza:
55%
nem szeretné , hogy más lássa.. szégyell téged valamiért.
2022. aug. 13. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!