Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan ne görcsöljek rá a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ne görcsöljek rá a szerelem/párkapcsolat témára? 25/L

Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 15:21
 1/6 anonim ***** válasza:
64%
Sehogy. Problem solved.
2022. aug. 13. 15:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
miért görcsölsz rá?
2022. aug. 13. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
18%
Képzeld el h velem jarsz es mar is ne parazol miatta :)
2022. aug. 13. 15:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy eljutsz addig a pontig, amikor már az egész párkapcsolat-témának nincsen akkora jelentősége számodra. Hogy többé egyáltalán nem húsbavágó számodra.
2022. aug. 13. 15:53
 5/6 anonim ***** válasza:
Fókuszálj másra. Hobbikra, családra, munkára, barátokra, magadra, szórakozásra stb.
2022. aug. 13. 16:03
 6/6 anonim ***** válasza:

Akinek nehezen megy az ismerkedés nehéz ügy nem rágörcsölni.

Én 37 éves vagyok,és már olyan nőt szeretnék magam mellé, akivel komolyabban lehet tervezni.Hosszútávú kapcsolatot, összeköltözést,megállapodást,családalapítást.Nem azonnal természetesen,de már pár éve ebben gondolkodom.Minden adott is hozzá, csak a nő hiányzik az életemből.Egy két éve nagyon erre voltam rápörögve, hogy megtaláljam azt a nőt,akivel közös jövőm lehet, elég jól rágörcsöltem a témára, és be voltam feszülve.Amivel volt hogy elüldöztem a randipartnerem.mert kb. azt hitte hogy a 2. randin már potyogtatnia kell a gyerekeket :D

Aztán beláttam hogy ez így nem járható út,és lehiggadtam, visszavettem, és egy jó,hosszútávú normális kapcsolatot keresek,amiből aztán úgyis alakul a többi is ha alakulnia kell.Azóta nem görcsölök annyit a témán.Viszont így sem jön a siker ebben a témában :)

Úgyhogy megértem ha kétségbe vagy esve.Akinek nehezebben megy az ismerkedés , az nehezebben is ér célt ebben a témában!

2022. aug. 13. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!