Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi lehet az oka, hogy amióta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy amióta külföldön él nem volt párkapcsolata?

Figyelt kérdés

Van egy srác ismerősöm, voltak pár éves kapcsolatai meg rövidebb kapcsolatai, futó kalandjai is ameddig Magyarországon élt. Majd külföldre költözött 3 éve már és azóta 1 kapcsolata nem volt. És tudtommal futó kalandja sem. Vagy ha az volt akkor max pár alkalom, semmi feltűnő mert azt másik ismerősöm aki a szomszédja akkor tudna róla.

Tudom közöm nincs hozzá, de egy 27 éves férfinél ilyen hogy-hogy előfordul, ha itthon mindig volt valaki mellette?

Csak érdekel szerintetek mi lehet az oka. Nekem ez nagyon fura. Általában az ember előbb utóbb akárhol talál párt magának. Haverjai vannak ott kint is.

2022. aug. 9. 23:49
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön sokkal nagyobb az igénye a nők nagy részének.

Ahoz hogy legyen egy hosszú távú párkapcsolat pl egy külföldivel jól is kell beszélni azt az adott nyelvet, ehez pedig gyakorolni kell, nem tudom mennyire tudja az adott ország nyelvét az ismerősöd? Van aki pl több éve ott él és csak éppen hogy meg tud szólalni az ország adott nyelvén.

Kicsit azért más a külföldi és a magyar ember gondolkodása is, ezen kívül magyarul jól ki tudja magát fejezni de idegen nyelven már nem biztos hogy annyira jól ki tudja magát fejezni.

Ha sokat dolgozik, nem jár el nagyon sehová ismerkedni akkor jó hogy nem jön össze neki semmi sem.

Az is lehet hogy neki így jó.

2022. aug. 10. 00:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azt nem értem, mi lehet az oka annak, hogy embereknek az a kedvenc időtöltése, hogy mások magánéletével foglalkoznak?!
2022. aug. 10. 07:38
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Külföldön élek 6. éve, és ebből volt egy másfél éves kapcsolatom. Az első években még csak a gondolata se merült fel párkapcsolatnak annyit dolgoztam és tanultam, plusz akkor minden baromi új volt és idegen. Örültem hogy ha magamat fent tudtam tartani első sorban.

Később alakultak ki ismerettségek már, meg egy lazább, beszokott életmód.

2022. aug. 10. 08:56
 4/4 anonim válasza:
100%
Én is külföldön élek. Noha a nyelv nem okozott soha gondot, és voltam már kint előtte is, mégis valahogy ez volt a legutolsó, ami mozgatott egy jó ideig.
2022. aug. 10. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!