Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nem szereti annyira a nőt ha minden képen ilyen fejet vág?
Régebben ismerkedtem egy sráccal, legtöbbször csak írogattunk, 1-2x találkoztunk. Én mondtam egyébként, hogy nem szeretném vele folytatni az ismerkedést.
Na a lényeg az, “utánam” lett egy barátnője. A csaj állandóan pakolja ki a közös képeket róluk. A srác 30ból ha egyszer mosolyog vagy vág normális fejet. Mindegyik képek fa pofával néz kb, csak a nő mosolyog. Régen mi ketten is csináltunk pár közös képet, még azokon is jobban mosolygott a srác..
A nő mindent kipakol mit csinálnak, csókolózós képek, így-úgy szeretlek szívem, stb.
Teljesen megváltozott mellette a csávó, de inkább ilyen bizonygatós, erőltetett formában.
Nyilván ez nem nekem szól én nem töltöttem be nagy szerepet az életében.
Ez utalhat rá, hogy ő annyira nem boldog a kapcsolatban mint amennyire a csaj vagy amennyire a külvilág felé mutatja?
(Vannak régi képei amin egyedül van azokon is általában mosolyog)
Szerintem ő inkabb megélné az élmenyeket es nem a kenyszeres szelfizésen meg fotózkodásokon van mint a csaj.
Ismerek ilyen pàrt. Akárhol vannak a csajnak egybol a kezeben a telo hogy vigyorogj csííz a pasi meg tűri csak az egészet.
De ezel soha nem szólnak. Be vannak csicskulva.
Egy a lényeg: nem veled van.
A többi neked legyen szépen mindegy.
Biztos az bassza a csőrét, hogy boldog a fickó nélküle is, alkalomadtán hamarabb lett párkapcsolata, mint neki.
Van pár ember, akivel randiztam, aztán elutasítottam, mert nem klappoltak a dolgok. Mindenkinek a legjobbat kívánom, de pláne nem vizslatom, hogy mit kezd az életével nélkülem. Végülis egy senki voltam, akivel párszor kávéztunk-boroztunk egy jót, miért kellene azt hinnem, hogy hosszú távon szamítok?
Te miért hiszed azt?
Miért, mennyire kell boldognak lennie? Van erre valami mérőszám?
Egy biztos: ő önként van ezzel a csajjal. Majd ha nem jó neki, akkor szakítani fog. De egyelőre együtt vsn vele, mert ezt akarja. Pont.
Fotók alapján ekkora következtetést levonni, hát hihetetlen. Mit nézegeted? Szánalmas.
Haverom azért nem mosolyog egy ideje a képeken, mert letört egy darab a fogából, még nem tudta megcsináltatni, és szégyelli. A barátnőjét pedig meg akarja kérni, csak kivárja a megfelelő alkalmat.
Az összes képen úgy néz ki, mint aki vadalmába harapott. Akkor is, ha buli vagy programok alatt jól érzi magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!