Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nem szereti annyira a nőt ha minden képen ilyen fejet vág?
Régebben ismerkedtem egy sráccal, legtöbbször csak írogattunk, 1-2x találkoztunk. Én mondtam egyébként, hogy nem szeretném vele folytatni az ismerkedést.
Na a lényeg az, “utánam” lett egy barátnője. A csaj állandóan pakolja ki a közös képeket róluk. A srác 30ból ha egyszer mosolyog vagy vág normális fejet. Mindegyik képek fa pofával néz kb, csak a nő mosolyog. Régen mi ketten is csináltunk pár közös képet, még azokon is jobban mosolygott a srác..
A nő mindent kipakol mit csinálnak, csókolózós képek, így-úgy szeretlek szívem, stb.
Teljesen megváltozott mellette a csávó, de inkább ilyen bizonygatós, erőltetett formában.
Nyilván ez nem nekem szól én nem töltöttem be nagy szerepet az életében.
Ez utalhat rá, hogy ő annyira nem boldog a kapcsolatban mint amennyire a csaj vagy amennyire a külvilág felé mutatja?
(Vannak régi képei amin egyedül van azokon is általában mosolyog)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!