Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felnőtt párkapcsolatok témakörbe rendszeresen író nők! Hogyan értékelitek a külsőtöket tízes skálán?
Figyelt kérdés
2022. aug. 13. 13:07
21/33 anonim válasza:
Nincs egy a társadalom által elfogadott pontozási rendszer, ezért nincs is sok értelme ennek az értékelősdinek. Mindenki a saját szubjektív világképe alapján pontoz, ami a valósággal vagy egybeesik vagy nem. Statisztikailag az egybeesés esélye 10%, a tévedésé 90%. Na szerinted mit számít ez?
22/33 anonim válasza:
Palvin Barbi 10/9. Az arca szép, a teste átlagosabb. Én 10/8 vagyok, ez tény. Az engem nem befolyásol semmiben, hogy más mit gondol, mert tudom, hogy nekem van szemem.
23/33 anonim válasza:
Palvin Barbi 10/10. Nekem. A személyiségét is ismerem valamennyire, mert középsuliban egy társaságban mozogtunk. De ahogy a 21-es válaszoló írja, tök szubjektív.
24/33 A kérdező kommentje:
2022. aug. 13. 17:30
25/33 anonim válasza:
Hát, neked. Csak szólok, Palvin Barbi semmivel nem csúnyább ennél a lánynál.
27/33 anonim válasza:
Ő is szép, de szerintem meg Barbi szebb.
28/33 anonim válasza:
Szerintem is szebb Barbi, de mindketten szépek.
29/33 anonim válasza:
24: Sztem a linkelt lany csak 3-4. Eleg bargyu feje van. Kimondottan nem tetszik.
30/33 anonim válasza:
Hát a lány, akit linkeltél, full átlagos, tizenkettő egy tucat. Nem csúnya, szép lány, de hogy tízes lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!