Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha milliárdos lennék (lenne 1-2 milliárd forintom) és elkezdenék egy lakásos prostihoz rendszeresen járni, akkor szinte bármelyikkel kialakíthatnék párkapcsolatot?
#5.
Én a GME short squeezeről maradtam le, pedig rendszeresen nézegettem azt a subredditet, hogy majd a megfelelő alkalomnál én is beszálljak egy részvénybe… Persze arra nem számítottam, hogy történelmi lehetőségek is lesznek.
De pont beteg voltam azokban a napokban és pont lemaradtam erről…
Pedig van aki 56.000 dollárt tett be és 16 millió dollárt vett ki.
Jó nekem 20 millióm mondjuk nem lett volna erre, de 4 igen.
Azzal is szép összeget lehetet volna keresni…
Kárérte.
#6.
Lehet, de engem kifejezetten vonzanak a 20-30 ezer forintos lakásos prostik.
Egy ténylegesen luxus prosti nekem unalmas lenne…
Off bocsi:
5: Hülyeség ezen tépelődni, mert nagyon nagy eséllyel kivetted volna előbb (dipeknél). :) Meg amúgy is...
Engem anno szó szerint kinevettek még az értelmesebb ismerőseim is, hogy ugyan már, lufi meg minden. Én 100 dollár környékén még az "elején" szerettem volna sacc/ 200K jó magyar forintot belerakni... Aztán győzött a para faktor...
Tudom, hogy hülyeség ezen kattogni, de soxor eljátszok én ia a gondolattal, de valszin zen sokat kattogok azóta is, de szerintem az első spike-nál kiszálltam volna (2014), nem beszélve a brutál 2018-as nagy esést ugye. :D 60K-ig el sem jutok. :D
De persze ez én vagyok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!