Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert tesz ilyen megjegyzeseke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert tesz ilyen megjegyzeseket az exem?

Figyelt kérdés

Szakitott velem, de tegnap talalkoztunk, mert atadtam neki a kulcsokat.

Az elso kerdese mar az volt, hogy tegnap hol voltam/aludtam- de majd hozzatette ha nem szeretnek nem kell ra valaszolnom. Nem is valaszoltam.

Majd latta, hogy a magassarkum elol volt- es megjegyezte, biztos valaki nagyon fontos szemellyel talalkozhattam ha ilyen cipobe mentem el.

Megkerdezte hogy vagyok? Amire valaszoltam, koszonom mar sokkal jobban. Naprol napra jobban. Mire o, o nincs jol. (Azert szakitottunk, mert szerinte nem mukodott ugy ahogy… kozben pedig annyi tortent, hogy teljesen megvaltozott, egyaltalan nem toltott velem idot) mar a szakitas elso heten massal talalkozott es Tindere is van.

En semmi ilyen megjegyzest nem teszek ra..

2022. aug. 13. 06:23
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megbánta a dolgokat! Meg ilyenkor az exedet szerintem egy darabig nem akarod hogy új partner után nézzen. Gondolom ő ezt érezte . Még mindig érzi a "köteléket" kicsit,ami már nincs. El kell fogadnia,hogy te már nem vele vagy,ennyi.
2022. aug. 13. 06:49
 2/9 A kérdező kommentje:
De az egeszben az fura, hogy ezt o akarta es nem en! Ezert sem ertem a reakciojat.
2022. aug. 13. 06:56
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet meggondolta magát,mármint ugye megcsaota az az érzés hogy már nem lesztek együtt soha , és ez kicsit megijesztette.

De szerintem inkább csak nem akar téged még továbblépni látni.

2022. aug. 13. 07:04
 4/9 A kérdező kommentje:
Ezt pedig eleg onzo dolognak tartom.
2022. aug. 13. 07:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Én is!
2022. aug. 13. 08:09
 6/9 anonim ***** válasza:
Egyértelműen bánja, hogy szakított. Ezek után én nem békülnék
2022. aug. 13. 09:30
 7/9 anonim ***** válasza:
Hiába volt az ő döntése a szakítás, sok férfinál ilyenkor tudat alatt bekapcsol a "birtokvesztés" programja, és hasonlóan reagálnak, mint az exed.
2022. aug. 13. 09:58
 8/9 A kérdező kommentje:
Azota irtam neki, hogy 1-2 cuccom ott hagytam, illetve anyukam dolgait. Arra se reagal semmit.
2022. aug. 13. 11:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Eleve, megmondam volna neki, hogy jópofizás helyett vigye a kulcsokat és mehet szépen, amerre akar.

A magánéletemhez pedig innentől kezve pontosan nulla köze van.

2022. aug. 13. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!