Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert tesz ilyen megjegyzeseket az exem?
Szakitott velem, de tegnap talalkoztunk, mert atadtam neki a kulcsokat.
Az elso kerdese mar az volt, hogy tegnap hol voltam/aludtam- de majd hozzatette ha nem szeretnek nem kell ra valaszolnom. Nem is valaszoltam.
Majd latta, hogy a magassarkum elol volt- es megjegyezte, biztos valaki nagyon fontos szemellyel talalkozhattam ha ilyen cipobe mentem el.
Megkerdezte hogy vagyok? Amire valaszoltam, koszonom mar sokkal jobban. Naprol napra jobban. Mire o, o nincs jol. (Azert szakitottunk, mert szerinte nem mukodott ugy ahogy… kozben pedig annyi tortent, hogy teljesen megvaltozott, egyaltalan nem toltott velem idot) mar a szakitas elso heten massal talalkozott es Tindere is van.
En semmi ilyen megjegyzest nem teszek ra..
Lehet meggondolta magát,mármint ugye megcsaota az az érzés hogy már nem lesztek együtt soha , és ez kicsit megijesztette.
De szerintem inkább csak nem akar téged még továbblépni látni.
Eleve, megmondam volna neki, hogy jópofizás helyett vigye a kulcsokat és mehet szépen, amerre akar.
A magánéletemhez pedig innentől kezve pontosan nulla köze van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!