Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a husis és nem annyira szép lányokkal, vagy éppenséggel csúnyákkal?
úgy értem lesz pasijuk? szerelmük? csládjuk?
fiúk!
mennyire számít a külső?
ma 08:26
"de valahogy nem lennék összezuhanva hogyha tapadnának rám a csajok."
Nem? :) Akkor sem, ha mindről éreznéd, hogy csak használni akarja a testedet? :)
"Nem kéne hogy mindnek bejöjjek, de azért ha néha tetszenék annak aki nekem tetszik azzal megelégednék."
Talán nem csak a külsőt kellene nézned. Tudom, közhely, de így van. :)
"Az sem jó, ha reggel már felébredni sincs kedved, vagy éppen este úgy fekszel le hogy inkább fel sem ébrednél reggel, lenne már vége ennek a sz@r életnek."
Ezzel a mentalitással meg ne is számíts semmi jóra. :) Te talán vonzónak találnál egy olyan nőt, aki nem tudja megbecsülni a saját életét, és ilyen gondolatai szoktak lenni? Ugye, ugye... Mellesleg, egy dolgot tudj: aki önmagát nem tudja szeretni, másokat sem lesz képes soha.
Engem is lényegében csak kudarcok értek a nők terén eddig, de eszemben sincsen így gondolkodni. Neked is ezt tudom javasolni. Keress kihívásokat, keress olyan dolgokat, amiknek örülsz, keress olyan dolgokat, amik elterelik a figyelmedet a párkapcsolatról.
"Szóval inkább a bőség zavara, aztán ha a külsején kívül más nem is jött be, na bumm, legalább dugtunk egy jót..."
Ilyen mentalitással meg aztán tényleg elég kevés esélyed van. :) Talán, ha nem az lenne a fő cél, hogy "legalább dugtunk egy jót"... Na mindegy, azért sok sikert. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!