Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a husis és nem annyira szép lányokkal, vagy éppenséggel csúnyákkal?
Figyelt kérdés
úgy értem lesz pasijuk? szerelmük? csládjuk?
fiúk!
mennyire számít a külső?
2010. szept. 23. 17:06
1/61 anonim válasza:
külső megfog belső megtart :d hogy ne lenne :D csak idő kérdése:D
2/61 anonim válasza:
jaj szegények! mondjárt meghízok szolidaritásból! bazz...
3/61 anonim válasza:
A fiúknak csak annyira számít a külső amennyire a lányoknak... Tehát a csúnyák nagy valószínűséggel csak csúnya párt találnak majd.
4/61 anonim válasza:
Nekem mind1 a csaj csak ne legyen a leges leggrondább kategória,hiszen én sem vagyok egy leányálom...
5/61 anonim válasza:
akkor én örök magányra vagyok ítéltetve..
6/61 anonim válasza:
ne a lányokat sajnáljátok!
a fiúknak kell szépnek,okosnak,erősnek és gazdagnak lenniük...a lányoknak mindössze elég csak szépnek lenniük.vagy ez se megy???
7/61 A kérdező kommentje:
köcce a válaszokat!
2010. szept. 23. 17:15
8/61 anonim válasza:
de lesz nekik is.csak nekik nehezebb partnert találi.de idővel találnak egy hozzájuk illő pasit.aki husis és csunya.Fiukba is vannak csunyák nem csak lányokba és ők is keresik a párjukat!!!
9/61 ezvan:D válasza:
sztem meg ez igy nem igaz h csunya csunyával jár... mert van egy csomó pár ahol a csaj egy bombázó a pasi meg tiszta csúnya... vagy fordítva...bár lehet h akit én csunyának látok az másnak szép...egyszóval a szépség relatív:D
10/61 anonim válasza:
Persze. sokszor normálisabb kapcsolatot is találnak, mint a szebbek, mert általába őket csak meg akarják húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!