Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz a husis és nem annyira szép lányokkal, vagy éppenséggel csúnyákkal?
úgy értem lesz pasijuk? szerelmük? csládjuk?
fiúk!
mennyire számít a külső?
kicsit elszomorított pár válasz...
:(
ezvan:D-nak:Senki nem írta, hogy aki túlsúlyos az már csúnya.A kérdés az, hogy mi van azokkal akik csúnyák IS, és túlsúlyosak IS.
Én, aránylag közkedvelt, szép lány vagyok.( Festett platinaszőke haj, kék szem, vékony.. )
Soha nem jönnék össze túlsúlyos fiúval ( ha fiú lennék, túlsúlyos csajjal ) ez annyira az elhanyagoltság jele szerintem..Jó, van aki betegség miatt hízott meg ( 1%kb, de nehogymár ne tudjon lefogyni..:) ), de a többi..Most ha valaki nem bírja ki, hogy ne zabáljon meg naponta 20tábla csokit meg szalonnát, miért nem megy el futni, vagy megy el edzeni?Mert lusták.Nekem pedig ilyenre nincs szükségem.Semmi másra, csak akaratra van szükség ehhez.Ha pedig valakinek ennyi akaratereje sincs, hogy lefogyjon, pedig van rajta +50kg, azt csak lesajnálni tudom..Van ez a 90napos diéta, az oldalon is írják, hogy 10+kg-kat dobnak le, és csak annyi, hogy odafigyelnek arra, mit esznek.Lényeg, soha nem kellene túlsúlyos..:S
Csúnyának lenni..Ez szerintem marhára relatív..Van, akinek a plázacicák a csúnyák, van akiknek ők az álmaik.Van akiknek az emok a csúnyák, van akiknek az álmukkal egyenlőek.Jó, vannak tényleg undorító emberek, de ha valaki tényleg full reménytelen, az nyilvánvalóan a saját rétegében találja meg a megfelelőt.Akárhogyan is nézzük..Olyan előfordul, hogy
Szép csaj - Átlagos fiú
Jó pali - Átlagos lány
Szép csaj- Jó pali ( hmmmm:P )
Csúnya - csúnya
Nadeazért olyan, hogy
Nagyoncsúnyacsaj - Nagyon jo pali
Vagy
Nagyon jo csaj - Nagyon csúnya pali
Elég ritka..
Szóval, ha valakinek ( főleg aki csúnya ) nem magasak az elvárásai, találhat magának valakit.
Ha van pénze, meg bmwbe ül, akkor meg kár tagadni, de lényegtelen, hogy néz ki, a legjobb nők fognak mellette ülni.
Amúgy hagy mondjam el..Tegnap vártam a buszt..Ott volt 1 nő meg 1 pali..A nő kegyetlenül csúnya volt, kb mint egy ffi..A palinak pedig tök baba arca volt, bár eléggé b*zis beütése volt ( az az igazi b*zis, szóval nem olyasmi, hogy vasalthaj stb..:D ), de nem volt rossz.ééés egy babakocsit tologattak, meg felfalták szinte egymást..Elméleti síkon, mindenki megtalálja az igazit, bár mivel nem egyenlő a ffiak és a nők száma, gyakorlatban már nem biztos.De ( főleg, ha valakii fiatal ), valószínűleg nem kell apácának mennie.
Amúgy..Kisugárzás..Ez k*rva sokat jelent.Nem 1 haverom van, aki arcra 0, mégis van barátnőjük, mert hihetetlen nagy marhák, és a kisugárzásuk simán übereli a kinézetüket.:)
14:14 - Ezen nagyon jót nevettem :) A szép lánynak csak válogatnia kell.
Ha csúnya fiú lennél, tudnád mi az, nehezen párt találni :)
ma 14:21
Egyetértek. Bár mi meg nem tudjuk, milyen egy magát csúnyának tartó lánynak. :)
én duci vagyok. és egy csodás férjem van... mackós, de intelligens, kreativ, tele ötletekkel és nagyon fejlett EQ-val. hülyeség:
1) hogy a ducik és mások számára csúnyák nem találnak párt, vagy csak selejtet. A két ember lelkétől sok minden függ. Aki csak külső alapján dönt arról, hogy kivel áll szóba, az nagyon felszínes és ilyen lesz az élete is, nem túl stabil kapcsolatokkal. Mert az álompasi is pocakot ereszt 30 év felett (a legtöbb), neki is lesz rossz időszaka (amikor gyűrött, depis, kissé elhanyagolt), ő is lehet beteg évekre (és ha olyan a helyzet, akkor még a kakából is ki kell vakarni). És az álomnő is meg fog hízni terhesen (amit mivel álomnő, a pasija zokon vesz álalában), ő is lesz depis, ő is lesz nyúzott (amikor még a smink is sz@rul fog neki állni) stb.
2) nem csak az duci, aki beteg, vagy csokit-szalonnát zabál mértéktelenül, ahogy valaki irta. egyértelmű, h az ilyennek nem volt még normális emberi kapcsolata (még baráti sem) olyan genetikájú emberrel, aki nem 50kilóvasággyal adottsággal van megáldva. Nevetséges, amit az illető írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!