Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha tartozik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha tartozik nekem egy nő pénzzel és nem adja vissza?

Figyelt kérdés

Több mint 200 ezer forintról van szó. ÉS ha nem lenne ennyire fontos már rég elengedtem volna. Egy az hogy jó barátságban voltunk, aztán csak ugy megszakitotta velem a kapcsolatot, mai napig nem nem mondta el az okát. A másik többszöri felszlitás ellenére sem adta vissza pénzemet, és nagyon nincs pénzem, ő meg lehet vigan nyaral belőle. Mit tehetnék vagy mit csináljak? Ez nem tanulópénz, nyilván tudom hol lakik, mamikor sokszor nála aludta tehát tudom hol lakik, igaz most nincs otthon másfél hete már, de ez nem hiszem el, hogy ilyen gerinctelen nők léteznek. Ráadásul az anyja vidéken jelen esetben Nógrád megyében Galgagután polgármester elnők.

A lánya aki már nem 30 éves hanem 42 éves, meg van neki saját lakása a Budapesten de nincs itthon most pesten nem tudom hol van. Én meg vagyok 30 éves és nincs se saját lakásom, se semmi. Tulajdonképpen ha azt vesszük gazdagabb nálam ez a nő mégis ő használt ki, és ez idegesit a legeslegjobban, mert lenne pénze visszaadni illetve elmondani az okát hogy miért nem kommunikálunk. ÉS ezt az egészet egyre nehezebben birom.

2022. aug. 11. 21:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha van róla papírod, akkor polgári peres uton be tudod hajtani. Ha nincs, akkor tanulópénz. Engem pasi húzott be 700 ezerrel. Nem tudtam visszaszedni a pénzemet. Buktam.
2022. aug. 11. 21:24
 2/26 A kérdező kommentje:
Papir nincs róla. Tanulópénznek nem tudom sajnos elkönyvelni, de nagyon jól csinálta ez a nő, Gratulálok is neki. MEssengeres üzenetek vannak olyan hogy feldobom a zsét" aznap irta amikor adtam neki, és utána megyunk kirándulni. ÉS a másik legrosszabb hogy kpban adtam neki, tehát még csak nem is utalás, basszus. ÉS nem tudom feldolgozni se azt hogy nem adja vissza, se azt hogy csak ugy megszakitotta a kapcsolatot. Nem csak hogy idegesitő de kikészeti az agyamat teljesen már lassan 2 hónapja, és nem tudok már mire figyelni és éjjel aludni sem.
2022. aug. 11. 21:29
 3/26 anonim ***** válasza:
95%
Pedig sajnos ez tanulópénz. Legközelebb majd tudni fogod, hogy nem adsz.
2022. aug. 11. 21:31
 4/26 A kérdező kommentje:
3-as: Ennyire nem érted? Nem az érdekel hogy nem adja vissza, hanem hogy nálam gazdagabb, idősebb, befolyásoos szeméély az anyja vagyis polgármester és szintén ismerem az anyját is személyesen, ő is igért nekem dolgokat meg ez a nő is, és eddig semmi nem lett betartva. Ez olyan tudod hogy én megigérem neked hogy nyáron elviszlek Thaiföldre és fáj a fogam de nicns pénzem a fogamra tudsz kölcsön adni? És szivesen megyek veled nyaralni Thaiföldre. ÉS akkor nekem adsz pénzt, te meg örülsz hoogy mész kivel nyaralni, és később a pénzt is visszakapod, és az egészből nem lesz semmi és még meg is alázzák a becsületed és miegymást. Azt gondolod hogy ezt fellehet dolgozni?
2022. aug. 11. 21:35
 5/26 anonim ***** válasza:
97%

Te mit nem értesz?

Ha egyszer nincs rá út, hogy vissza kapd akkor hiába fújod, hogy de van. Mit nem értesz, nincs, nem lehet vissza szedni, buktad?!!

2022. aug. 11. 21:38
 6/26 anonim ***** válasza:
96%
Most őszintén mégis mit vársz?? A pénzt buktad, ennyi. Egyáltalán minek adtál kölcsönt, ha állításod szerint ennyivel gazdagabb tőled? Ez sem világos. Te láthatóan nem is akarod feldolgozni, jó ez neked így, hogy rágódsz rajta és hergeled magad, hogy de miért tűnt el szó nélkül, de miért nem adja vissza stb stb. Hát akkor lelked rajta, de én biztos nem vesztegetném az időmet a továbbiakban arra, hogy ezekre választ kapjak, mert jó eséllyel nem fogsz úgyse, inkább azon lennék, hogy legközelebb 3x meggondolom mielőtt bárkinek is kölcsön adnék egy ekkora összeget..
2022. aug. 11. 21:40
 7/26 A kérdező kommentje:
5ös Nehogy már én legyek a hibás. Lehet azért voltam vak mert szerelmes voltam belé. Van ilyen ezért irtam okosan csinálta. Viszont nehogy már én szivjam, meg ő meg sütteti a hasát Horváthországban mondjuk én meg itthon dö...lok a melegben mert nem voltam idén nyáron sehol. Ha nem adja vissza akkor nem célszerubb ugy visszaszerezni hogy az ne ütközzön törvényekbe? De hójogi uton ugye nem lehetséges mer nincs róla papir. De mégis kell léteznie megoldásnak
2022. aug. 11. 21:48
 8/26 anonim ***** válasza:
96%

Jah , vótmàn

Behúzott a nő.

Papír nincs róla.

A penzedből mással ment nyaralni.

Azt hitted lehet köztetek valami most még futsz a pénzed után , amit kb az életbe nem fogsz látni.

Ilyen korodban már lehetne ennyi eszed

2022. aug. 11. 21:52
 9/26 A kérdező kommentje:
8-*as: utolag könnyu mondani. Inkább megoldásokat mondjátok el.
2022. aug. 11. 21:54
 10/26 anonim ***** válasza:
94%
Most majd megtanulod az első szabályt: "Senkiben ne bízz meg!" - különösen, ha pénzről van szó.
2022. aug. 11. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!