Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok azon gondolkozni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szoktatok azon gondolkozni, hogy megéri-e egy lánynak tanulni?

Figyelt kérdés

Én egy csomót tanulok,de nem tudom,hogy van-e értelme.Sok helyről azt hallom,hogy a férfiaknak elég,hogy ha a nőnek van érettségije,de nem feltétel,az a lényeg,hogy szép,csinos,karcsú, kedves,aranyos,megértő,stb. legyen.

Van is nem egy ismerősünk(család),a szülők orvos,professzor,stb. (ott mondjuk a feleség is professzor,mint a férj),de a fiaik,akik között már van közgazdász,jogász, cégvezető,stb..., azok meg olyan lányokat választanak,hogy hú.... pl. ott áll a ház előtt 3 audi,a csaj meg jön a trabantjával és tök jól elvannak...

Úgyhogy :( kicsit elkeserítő,hogy minek tanuljunk,lányok??

Jó,mondjuk vannak olyan ismerőseink is,akik esetében közel egy szinten van a házaspár műveltséget tekintve...

Általában pozitívan értékelik,hogy én sok mindennel foglalkozom,tanulok,meg nem vagyok annyira bulizós,inkább visszahúzódó,normális értékeket képviselek,és konzervatív a gondolkodásmódom...de hát nem mindig tudok hinni ennek,és csak azt látom,hogy sok férfinek elég egy szép nő,aki kedvesen elmosolyog a kutyuskájával,cicájával és a gyerekekkel otthon el tud játszani boldogan...ami nem baj,mert nem vetem meg az anyai-feleség szerepet,sőt nem is helyezem a karriert a család elé...csak mégis...értitek a problémámat?Mit gondoltok?

2010. szept. 23. 16:07
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem gondolkodtam ilyenen, mégpedig pont azért, mert értékesebb embernek érzem magam úgy, hogy elmegyek egy boltba és nem tudnak átvágni, elmegyek egy társaságba és nem kell csöndben ülnöm, mert egy értelmes szó sem jön ki a számon, stb... Sosem hagynám abba azért a tanulást, mert egy srác azt mondja majd ő eltart. És ha elhagy? Akkor alszok a híd alatt? Szeretnék egy érett, munkaképes nő lenni, aki akkor is megáll a saját lábán, ha nincs aki anyagilag segítse! Nem is csak az intelligenciáról van szó... sokkal inkább az önértékelésről, önbecsülésről. Ha én kitűzök magamnak egy célt, ami jelen esetben a diploma, akkor addig küzdök amíg el nem érem azt, és ha elérem, az boldoggá tesz, hisz értékesnek érzem magam!

Egyébként nekem pont az tűnt fel a környezetemben, hogy éppen az értelmes nőket részesítik előnyben a srácok! Magamon is észreveszem... amikor egy srác megtudja rólam, hogy lányként mérnöknek tanulok, rögtön érdeklődő lesz, pláne mert megakarja tudni, hogy mi vitt ebbe az irányba! :) De ez már csak mellékes... Ne másért tanulj, hanem csak is magadért!

2010. szept. 23. 16:45
 12/15 Sajtoskifli ***** válasza:
Ha ez számít, én eleve nem járnék egy olyannal, akinek nincs semmilyen elképzelése, hogy mit csináljon a jövőbe, csak várja hogy majd valaki eltartjta.
2010. szept. 23. 17:17
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezt irigylem a nőktől, ha egy nő jól néz ki akkor tanulás nélkül is sokkal könnyebb dolga lehet:/
2010. szept. 23. 20:56
 14/15 anonim ***** válasza:
A legtöbb nő élősködő igen.A szépségével meghódítja a férfit, aki a tenyerén hordozza és neki nincs gondja semmire sem.
2010. szept. 29. 19:17
 15/15 anonim ***** válasza:

A legtöbb??Hát ezzel nagyon nem értek egyet.Oké,vannak ilyenek,de persze azért vannak léhűtő,mihaszna pasik is.

Nem kell külömbséget tenni a 2 nem közt.Emberek vagyunk,mind a férfiak mind a nők közt vannak sajnos olyanok akik tönkreteszik/kihasználják a párjukat.

De azért megtalálhatja mindenki a hozzá illőt.

2010. szept. 29. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!