Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ,ti a barátnőtöknek kifizetitek a műkörmöst,fodrászt,kozmetikust ? Elvárjátok, hogy ezek meglegyenek ?
Például akinek anyagilag szegény barátnője van.
Vagy olyan férfi aki anyagilag tehetősebb , kifizeti ezeket ?
#17:
Ne számlát kérj, az Isten áldjon meg. Legyél életképes. Instára tedd ki a szomszédoknak, muszáj nekik is tudniuk róla, mibe fektettem megint a pénzemet, miért lopjuk tőlük az áramot!
Én szeretem ha ad magára egy nő, szerintem az igényességhez hozzátartozik az ápolt haj, rendes köröm (nincs annál kiábrándítóbb mint 35 éves nők félig ősz hajjal, vagy sárgás szétrágott de nagyon szupertermészetes körömmel)
A feleségem is ilyen, jár kozmetikushoz, fodrászhoz, körmöshöz.
Persze egyébként nem szólok bele egy nő életébe, azt csinál amit szeretne, biztos hogy nem várok el tőle ilyesmit.
Amikor nem dolgozott épp, akkor kifizettem ezeket. Egyébként spórolás címén azt mondta nem fog menni de mondtam hogy menjen.
Megismerted a rettent pozitív írásából,mi? 🤣
SZIA😍😱
#27:
Odaillene az Ezotéria rovatba vele.☺️
Úgyúgy
Nekem telne,ha tetszene neked az ilyesmi 🤣
Hello,Ladies!👋😘
Mostanában a politika rovatban bukkanok időnként fel, amit tegnapelőtt este műveltem ott, büszke lennél rám🥰
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!