Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik a volt kollégám nője, mit tegyek?
Nagyon tetszik nekem a csaj, szeretnék neki írni üzenetet Facebookon, vajon jó ötlet lenne? Ötletek esetleg?
30F
És melyik boltban lehet venni?
Nem vagyok fusztrált, csak sok az undorító ember, aki ezt csinálja. Indokold meg legalább hogy miért írnál rá a nőjére?? Mit vársz??! Ráírsz hogy bejön neked? Most komolyan. Kíváncsi lennék
Mivel volt köcsög?
Már bocs, de szerinted ha nem bírt téged a pasi, akkor majd ha megtudja hogy a csajának írkálsz nem lesz még nagyobb köcsög veled?
Vagy a NŐJÉnek nem mondja hogy te vagy az akit nem bírt? Majd ezek után szerinted a nő szóba áll veled?
Pont hasonló esetem volt. A párom leoltott egy senkiházit és aztán nekem nyáladdzott a pasi. Hát, azon kívül hogy levegőnek sem néztem, otthon ki is témáztuk milyen proli
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!