Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nőben miért nincs tartás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőben miért nincs tartás hogy megalkusznak ? 27n

Figyelt kérdés

Nem csak arról van szó, hogy összejárnak, hanem számtalan kapcsolatban is megmutatkozik az, hogy problámáik vannak de csak nem lép ki belőle.

Mondjuk lehet én gondolom túl, mert ennyi idősen még senkim sem volt. Mondjuk lehet én vagyok tévedésben.

2022. aug. 10. 12:41
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
81%
Lépj ki végre az Életbe, és majd utána lehet másokat/mások kapcsolatát analizálni.
2022. aug. 10. 15:05
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Látom, fáj az igazság:DDDDD
2022. aug. 10. 16:12
 23/26 anonim ***** válasza:
Én úgy mondanám, hogy önbecsülésem nincs. Évek óta egy közepesen rossz kapcsolatban vagyok, amin csak én próbálok javítani, dolgozni, mindhiába. Rengeteg lehetőségem lett volna dobbantani, de sosem tettem, pedig sokan tanácsolják, a családom is (akik szeretik a páromat, nem rosszindulatuak vele szemben). Úgy érzem, nekem ennyi jár.
2022. aug. 11. 08:09
 24/26 anonim ***** válasza:
23. Én ugyanígy vagyok. Nálunk aránylag minden oké, csak éppen szex csak akkor van(az is csak néha), ha én kikövetelem. Nem valószínű hogy lépni fogok, nekem is ennyi jár. Ha meg kinézek az ablakon, egy förtelmesen primitív világot látok, az ilyen emberek között nem szeretnék beállni a sorba. Marad ez.
2022. aug. 11. 08:38
 25/26 anonim ***** válasza:

Nem tartásu(n)k nincs, hanem lehetőségei(n)k. Mármint jók.

Itt, a gyk-n elterjedt nézet, hogy minden nő előtt tömött sorokban állnak remek férfiak, akikkel boldog, harmonikus kapcsolatot lehetne kialakítani, a valóság azonban más... És egy-két kivételtől eltekintve a legtöbbü(n)knek az sem minősül jó lehetőségnek, amivel itt még dobálózni szoktak, hogy szabad ám hosszú évekig, akár élethosszig is egyedül lenni.

2022. aug. 11. 09:15
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Na meg az sem mindegy hogy 20 éves lányok adják a "tanácsot" a fantasztikus élettapasztalataikkal meg a szabó péter féle filléres kamus okosságokkal, vagy egy 40-es ember, akin átment az élet.
2022. aug. 11. 09:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!