Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok nőben miért nincs tartás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok nőben miért nincs tartás hogy megalkusznak ? 27n

Figyelt kérdés

Nem csak arról van szó, hogy összejárnak, hanem számtalan kapcsolatban is megmutatkozik az, hogy problámáik vannak de csak nem lép ki belőle.

Mondjuk lehet én gondolom túl, mert ennyi idősen még senkim sem volt. Mondjuk lehet én vagyok tévedésben.

2022. aug. 10. 12:41
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
90%
ha még nem volt komoly kapcsolatod, akkor semmit nem tudsz a férfi-női viszonyokról.
2022. aug. 10. 12:49
 2/26 anonim ***** válasza:
95%

Amint probléma van ki kellene lépni? Nem inkább megoldani?

Mi van akkor, ha a nő mondjuk szereti a férfit?

Akkor már nincs tartása?

2022. aug. 10. 12:50
 3/26 anonim ***** válasza:
31%
Mert kapcsolatfüggők.
2022. aug. 10. 12:50
 4/26 anonim ***** válasza:
85%

Ha még senkid sem volt 27 évesen, akkor veled ennél nagyobb baj van.

Minden kapcsoltban van megalkuvás, senki nem tökételes. Attól, hogy probléma van, azt azért törekedni kell megoldani, mielőtt tovább állna az ember.

2022. aug. 10. 12:52
 5/26 anonim ***** válasza:
100%
Aki a problémák esetén rögtön kilépne, annak nem is lesz soha tartós párkapcsolata.
2022. aug. 10. 12:53
 6/26 anonim ***** válasza:
63%
2. Valószínű nem azt látta a kérdező, hogy annyira meg akarnák vagy meg tudnák oldani az emberek ezeket a problémákat, és sajnos jól látta. De szenvednek tovább a kapcsolatban, ahelyett, hogy kilépnének.
2022. aug. 10. 12:53
 7/26 anonim ***** válasza:
12%
4. az is lehet, hogy veled van nagyobb baj. kíváncsi vagyok, a jelenlegi kapcsolatod (a kommented alapján merem feltételezni, hoyg van) meddig fog tartani és mennyire lesz tökéletes. lehet, a kérdező nem sokára talál valakit, te meg nem sokára szakítasz, és a következő néhány pároddal is szakítasz. akkor kivel is van baj? vagy te ennyire bölcsen látod előre a saját jövőd és a kérdezőét is (a kérdezőt nem is ismered), hogy ez hülyeség? sosem lehet tudni.
2022. aug. 10. 12:55
 8/26 anonim ***** válasza:
76%

Sok nő naiv, félnek a magánytól ez miatt bennemaradnak egy romboló kapcsolatban. Nincs tartásuk se,de az szerintem főleg a félelem miatt van,hogy " mi lesz ha nem találok valakit,mi lesz ha nem tudom magam eltartani?!".

De ugyan ezt most kapcsolattól független is el tudom mondani,hogy szerintem számtalan nőnek a munkahelyen sincs tartása! Észrevettem a mumkahelyemen is,hogy akitől félnek,vagy akit erősebbnek tartanak beállnak az mellé,esetleg még ugy is tesznek mint akivel jóban vannak,mert számukra az nagyobb biztonságot ad,hogy elkerülje a vitákat,mint az hogy kiállna saját magáért,az elveiért és egy kicsit "egyedül" maradna.... De az persze nen azt jelenti hogy ténylegesen egyedül maradsz ,csak nem vesznek palira.

2022. aug. 10. 12:55
 9/26 anonim ***** válasza:
87%

Nem lennék büszke rá, hogy ennyi idősen azt se tudod milyen egy kapcsolat. A többi nő legalább szerez tapasztalatot, megismeri önmagát, tanul a hibáiból.

Te ezzel szemben egy 13 éves szintjén vagy kapcsolati szempontból, hogy a szexről ne is beszéljünk.

2022. aug. 10. 12:57
 10/26 anonim ***** válasza:
80%

7: "lehet, a kérdező nem sokára talál valakit"

Persze.

Meg az is lehet, hogy jövő héten a lottón ötöse lesz.

2022. aug. 10. 13:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!