Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kövérebb nők miért csak felülről fotózzák magukat, holott mindenki tudja, hogy ezzel csak takargatják magukat?
Hiába próbálják ezzel palástolni a testüket, tudvalevő, hogy xxl csajok igazából, hiába nem látszik ez a képeken.
Akkor mégis miért csinálják?
Én pl sokkal szívesebben ismerkedek olyan telt csajokkal, akik felvállalják képeken ezt, mert ez a valódi önbizalom, amikor már tényleg nem érdekli őket, h ki mit gondol. Pláne, hogy ez is szubjektív, van akinek tetszik, vvan akinek nem
Inkább azzal van bajom, h azt hiszik ,hogy kevesebbet érnek kövérként, és emiatt trükköznek.
Nyilván a többi filteres csaj is gáz, de most nem róluk szól a kérdés.
4-es!
Úgy van időm, hogy az agyam attól nem áll meg működni, mert épp főzök, vagy sétálok, vagy netezek.
9es.
Értettem az üzenetét.
Ez mindössze egy kérdés volt a telt, felülről fotózkodó nőkhöz.
Én sem vagyok tökéletes, de ha csak magammal foglalkoznék, nagyon ostoba maradnék, mert magamtól nem fogok mindenre rájönni és rajtam kívül még csomó dolog van a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!