Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek felé egy ilyen szituban, vagy hogy tudassam vele, hogy én többet is szeretnék tőle mint barátság?
Van egy csaj, 5 éve ismerjük egymást, de eddig csak 3 alkalommal tudtunk találkozni. Először ugyanazzal az utazási irodával utaztunk egy 2 napos külföldi túrára (ott ismerkedtünk meg). Nagyon jóba lettünk az utazás során, de nem igazán tartottuk a kapcsolatot utána (megjelöltük egymást, de évente kb. 3-szor beszéltünk).
Másodjára 2 éve futottunk össze egy olyan rendezvényen amire mindketten mentünk, pont előtte beszéltünk így egyeztettünk is, hogy mindketten megyünk, nem véletlen találkozás volt. A 2. találkozás óta szinte napi rendszerességgel beszélünk, igaz csak írásban. Kibeszéljük a szürke hétköznapokat, kivel mi történt a nap folyamán, sokat filozofálgatunk az élet nagy dolgairól..stb. Országon belül ennél távolabb nem is lehetnénk egymástól (470km) szóval a gyakoribb találkozás nem jött össze. Viszont ő néhány hete a fővárosban kapott munkát és oda is költözött, így már „csak” 200km van közöttünk. Én szoktam Pestre járni és beszéltük is, hogy milyen jó hogy közelebb vagyunk egymáshoz, tudunk gyakrabban találkozni ha megyek Pestre, sőt közös programokat is tudunk majd szervezni. Múlt héten pont mentem is, és találkoztunk. Együtt töltöttük a délutánt egész estig. Sétáltunk, fagyiztunk, elmentünk megnézni valamit, nagyon jól éreztem magam vele, jó volt végre újra látni. Ő is mondta a nap végén, hogy reméli hamarosan ismétlünk és mindenképp írjak ha ismét Pesten járok mert akkor ő is úgy tervezi előre a napját.
Viszont nekem ő nagyon bejön, külsőleg is tetszik. Bár korábban a nagy távolság és ritkán való találkozás miatt nem különösebben gondoltam tovább a kettőnk történetét. A múlt heti találkozás óta viszont csak ő jár a fejemben. Én nyitott lennék rá, hogy több is legyen mint ilyen barátság amibe most vagyunk, de fogalmam sincs hogy lehetne ezt tálalni felé, annak tudatában hogy soha nem is jött szóba ilyesmi közöttük nem tudom, hogy hogyan fogadná. Na meg ott van a távolság is, oké hogy már közelebb lakik, de ez a 200km még mindig sok…Ha bókoltam neki vagy dicsértem arra nem igazán reagált. Max írásban néha dobott rá egy szívet.
De van most egy apró furcsaság. A mai napon amikor beszéltünk olyat írt, hogy „ a barátommal tegnap voltunk itt és itt..” Meséltünk már egymásnak az exekről, meg olyanra is volt példa, hogy megosztottuk egymással ha valamelyikünk épp randizgat valakivel, de ő hónapok óta semmi ilyenről nem mesélt (persze ez nem feltétlen jelenti azt, hogy nem is volt semmi). Múlt héten amikor találkoztunk akkor se említett semmit, hogy lenne valakije vagy egyáltalán ismerkedik-e valakivel…Nem tudtam hirtelen mire vélni, de én nem is kérdeztem rá, mégis olyan rossz érzés és féltékenység fogott el amikor azt írta, hogy a „barátom”. Hogy lehetne ezt is finoman megtudni tőle, úgy hogy nem vagyok tapintatlan, hogy ki ő, olyan barátja-e?
Nyaralások + a hétvégi munkái miatt legközelebb szeptember elején tudunk találkozni.
Tudom, hogy nem a legegyszerűbb szituáció (nagyobb távolság, ritka személyes találkozás (bár ezen már lehetne változtatni), valószínű friendzone…stb), de mégis hogyan lehetne ebből a kapcsolatból többet kihozni? Nem akarnám csak úgy annyiban hagyni mert tényleg kezdek többet érezni iránta. Egyszerűen csak mondjam el neki mit érzek? Nem tudom jó ötlet-e, nem egy klasszikus ismerkedés/randizás elején vagyunk. Nem akarnék kellemetlenséget és azt, hogy ez esetéeg tönkre tegye az eddigi kapcsolatot amit kialakítottunk, de akkor mégis mik a jó lépések egy ilyen szituációban?
Köszönöm előre is a válaszokat, és ha végig olvastad. :)
Ugyanezt éreztem, mint 1-es, felesleges ezt tovább gondolnod, szimplán barátnak tekint.
Nyilván megteheted, hogy rákérdezel, hogy el tudna -e köztetek többet képzelni, de benne van a pakliban, hogy ezzel megszakad a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!