Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon csúnyán átvert internet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon csúnyán átvert internetes ismerkedés során valaki. Hogyan reagáljam ezt le? Ti megbocsátanátok valamikor talán, vagy bosszút állnátok inkább?

Figyelt kérdés
A történet amivel átvert, annyira durva hogy le sem merem ide írni. Privát üzenetben valaki segítene nekem esetleg?
2022. aug. 7. 17:49
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Csak nehogy visszanyaljon a fagyi...
2022. aug. 7. 19:34
 12/20 A kérdező kommentje:
Nekem már nem nyalhat vissza semmi ezek után.
2022. aug. 7. 19:38
 13/20 A kérdező kommentje:
Innen már csak jó jöhet nekem.
2022. aug. 7. 19:38
 14/20 anonim ***** válasza:
(10 vok) Köszi, inkább kihagynálak akkor ez esetben..
2022. aug. 7. 19:47
 15/20 anonim ***** válasza:
72%

Hát... csak nehogy megtaláljon utána egy félreeső helyen, sötétedés után.

Az a baj, hogy így, hogy ebben a "kérdésben" semmi tényt nem írsz le, csak privátvadász módon húzod az emberek idegeit, nem sok mindent lehet tényszerűen mondani. De azért ismerkedés alatt nehezen tudok olyan átverést elképzelni, aminek a súlya nagyságrendileg hasonló lenne a "bosszúddal". Vagy ha igen, akkor már ne is haragudj, de csak úgy történhetett meg, ha végtelenül naiv, hiszékeny, és buta voltál.

2022. aug. 7. 19:47
 16/20 anonim ***** válasza:
1-es vagyok, nekem nem írt semmit, csak hogy hosszú lesz.
2022. aug. 7. 19:50
 17/20 A kérdező kommentje:

ma 19:47

Csak nehogy én húzassam félre ;)

Olyan aljas dologgal vért át, amivel nem szokás hazudni. Privátban neked is leírom ha érdekel.

2022. aug. 7. 19:56
 18/20 anonim ***** válasza:
Meghallgatlak szívesen,írj ☺️
2022. aug. 7. 22:45
 19/20 anonim ***** válasza:
Megirta bárkinek is a storyt?
2022. aug. 8. 09:08
 20/20 anonim ***** válasza:
Na, írj!
2022. okt. 18. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!