Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha személyesen rákérdezek az tolakodó lehet?
Van egy fiú aki tetszik, a cégünknél én szoktam neki kiadni a papírokat hetente 1-2x, és mindig jól elbeszélgetünk akkor is amikor már rég mehetne a dolgára. Bár kicsit felületesen, de már egyre mélyebben.
Tetszik is, meg szimpatikus.
Sosem voltam kezdeményező típus, faceookon nincs kiírva a családnevem, így neki esélye sincs megtalálni.
Örülnék, ha ő nyitna felém, de most úgy éreztem megteszem ezt én, élőben nem merek szóval a 20 ezer ugyan ilyen nevű ember között 1 óra keresés után megtaláltam facebookon, és be is jelöltem.
Hamar visszaigazolt.
Csak a profilképe van kint, és egy bejegyzése van, ezeken kívül nem mutat magából többet a közösségi oldalon.
Ő 25-30 év közötti lehet, a bejegyzésében egy hasonló korú lánnyal ölelkeznek, eléggé meghittnek tűnik a kép, az jön le hogy szoros volt a kapcsolatuk.
A fotó kivan szürkítve, tavaly nyáron került fel, azaz alig 1 éve, és a bejegyzés annyi, hogy "Köszönök mindent, míg élnek soha el nem feledlek, örökké szeretni foglak"
A bejegyzésen több mint 500 reakció van, és vagy 250 komment.
Végig pörgettem a kommenteket, mindenki kitartást és erőt kíván, és részvétüket fejezik ki, itt sem derül ki, hogy milyen kapcsolatban álltak.
A lány meg van jelölve, azonos a családnevük, és emlékoldallá van alakítva a profilja, az ő képei és névjegye alapján sem derül ki, hogy milyen kapcsolatban álltak. (persze közös ismerős hiányában neki is kb 2 képét láthatom)
A borítóképén ezzel a fiúval ülnek egy autóban.
Nem tudom eldönteni, hogy házasok voltak e vagy testvérek.
A fiúnak még a névjegyében meg van jelölve egy családtag, egy lánytestvér, de ez a lány nincs akivel a képen van. (a családi állapota meg nem látszik)
Pár napja jelöltem csak be, nem írt rám, én meg most emiatt nem akarok írni neki, mert ha a felesége volt, és alig 1 éve történt akkor kétlem, hogy ismerkedni akarna. (vagy legalábbis valószínű, hogy nem akar még)
Az tapintatlan lenne, ha élőben mondanám neki, hogy láttam a bejegyzést és megkérdezném, hogy a felesége vagy a testvére volt e?
Gondolom igen.
Rég volt, hogy valakit megakartam ismerni, és eddig lelkes voltam, nem akarom hagyni az egészet, de lehet, hogy mégis az lenne a legjobb.
Ki mit tanácsolna?
Ha nincs senkije, akkor ne hagyd veszni a lehetőséget!
Ha meghalt a barátnője, akkor adj időt a dolognak!
Igen, csak azt kéne kiderítenem hogy a a felesége volt e vagy a testvére.
Biztosan nem a barátnője mert azonos a családnevük, úgyhogy ha a párja volt akkor házasok voltak és felvette az ő családnevét.
Szerintem megkérdezheted, úgyis látni fogod, hogy hogy reagál, akar-e beszélni róla. De nem gondolom, hogy tapintatlanság, ha már visszajelölt, akkor tudja, hogy láttad.
Viszont tényleg adj időt, hogy kialakulhasson valami. Most már ő is elér, ha úgy érzi, hogy szeretne téged jobban megismerni, akkor van rá lehetősége.
Nem érzed irtózatosan gáááznak, hogy nyomozol utána, mint egy hiéna???
Ha megtudnám felém jönne így valaki, ott hagynám a túróba...
Miért? Gondold már végig, ha utánad kutakodna valaki...
Olyan nagy dolog lett volna meghívni egy cukrászdába beszélgetni-ismerkedni és nem randizni csak mint munkatárs???
Miután visszajelölt, levette kopóságod és bármit lépsz előre, a két szék közé esel 80%.
Ebben mi a nyomozás, az hogy megnéztem a facebookját? :D
Konkrétan semmivel sem tudok többet mint amit megosztott magáról.
Cserébe viszont egy nagyobb kellemetlenséget elkerülhetek ha az esetlegesen meghalt feleségét gyászolja.
Kopóság...ne haragudj de nagyon kulturáltan fogalmazok, ha azt írom, hogy hülyeséget írsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!