Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt, hogy valakit személyesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, hogy valakit személyesen nem ismertél, de mégis elkezdett tetszeni?

Figyelt kérdés

Olyanra gondolok, mikor nem párkeresési céllal ismerkedtél vele, hanem online munka miatt pl.

Aztán hogy alakult a dolog? Valamint kölcsönös volt? Az online térben hogy lehet egyáltalán eldönteni, hogy nem csak túlgondolod a dolgot?

2021. dec. 26. 20:24
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

" Az online térben hogy lehet egyáltalán eldönteni, hogy nem csak túlgondolod a dolgot?"

Ez a valóságban is könnyen előfordulhat, hogy túl gondolod. Biztos módszer, ha elhívod valahová találkozni. Ha elmegy, akkor már ő is akarhat valamit.

2021. dec. 26. 20:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha volt is behúztam a féket! Az a minimum, hogy tudd, független -e, és ha kezdeményez mi a célja.
2021. dec. 26. 20:36
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ezen az oldalon volt egy kérdés, amire válaszoltam. Nem sokkal később üzenetem érkezett. A kérdező írt rám privátban. Elkezdtünk beszélgetni a kérdésével kapcsolatban. Kitárgyaltuk a témát. Elkezdtünk másról is beszélgetni. Levél váltott levelet. Azt vettük észre, hogy már hónapok óta írogatunk egymásnak. Elég sokáig leveleztünk, de sose találkoztunk. Külön megyében laktunk, és én csak egy online barátkozásnak vettem az egészet. Igazából ő sem tett utalást arra, hogy többet szeretne tőlem. Egyik napról a másikra vége lett, nem írt vissza többé. Időnként eszembe jut, de jobb is így. Legalább nem raboljuk egymás idejét, és energiáját feleslegesen.
2021. dec. 26. 21:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem felesleges energiarablás, hogy valakit megismertél jobban.
2021. dec. 26. 22:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Nem munka miatt ismerkedtunk, hanem mert kozos barat szeretett volna bemutatni online bennunket es mi jeleztuk h nem akarunk ismerkedni, de eroszakoskodott, mi pedig levelezni kezdtunk. 1500km tavolsagra eltunk egymastol. Alapesetben egy ilyen kezdesnek 1% sikert josolnek. 7eve vagyunk egyutt, van egy 14honapos babank:)

En megmondom oszinten ereztem rogton h o annyira kulonleges nekem, annyira senki mashoz nem hasonlithato h 99% h o lesz a ferjem. Ilyet sosem tapasztaltam azelott. Ugy ment mint kes a vajban. 100% oszintenek ereztem ot es h nagyon passzolnank. Egyebkent meg egy nagy lutri amig nem talalkoztok es nem latod h az online vonzalom megallja-e a helyet az eletben, nincs-e vmi zavaro dolga amin szemelyesen nem tudsz atlepni stb.

Nekem volt mar h illat miatt nem jott eloben a szikra, egy volt aki Jehova Tanuja volt, egy baratnos, egy eloszor felhivott telon es tajszolassal beszelt stb. Sokmindenen elcsuszhat, egy csunya fogsoron is akar. Talalkozzatok mielott nagyon belehullasz.

2021. dec. 27. 01:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem is 1*, de nem lett semmi sem belőle.
2021. dec. 27. 07:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!