Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha személyesen rákérdezek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha személyesen rákérdezek az tolakodó lehet?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki tetszik, a cégünknél én szoktam neki kiadni a papírokat hetente 1-2x, és mindig jól elbeszélgetünk akkor is amikor már rég mehetne a dolgára. Bár kicsit felületesen, de már egyre mélyebben.

Tetszik is, meg szimpatikus.

Sosem voltam kezdeményező típus, faceookon nincs kiírva a családnevem, így neki esélye sincs megtalálni.

Örülnék, ha ő nyitna felém, de most úgy éreztem megteszem ezt én, élőben nem merek szóval a 20 ezer ugyan ilyen nevű ember között 1 óra keresés után megtaláltam facebookon, és be is jelöltem.

Hamar visszaigazolt.

Csak a profilképe van kint, és egy bejegyzése van, ezeken kívül nem mutat magából többet a közösségi oldalon.

Ő 25-30 év közötti lehet, a bejegyzésében egy hasonló korú lánnyal ölelkeznek, eléggé meghittnek tűnik a kép, az jön le hogy szoros volt a kapcsolatuk.

A fotó kivan szürkítve, tavaly nyáron került fel, azaz alig 1 éve, és a bejegyzés annyi, hogy "Köszönök mindent, míg élnek soha el nem feledlek, örökké szeretni foglak"

A bejegyzésen több mint 500 reakció van, és vagy 250 komment.

Végig pörgettem a kommenteket, mindenki kitartást és erőt kíván, és részvétüket fejezik ki, itt sem derül ki, hogy milyen kapcsolatban álltak.

A lány meg van jelölve, azonos a családnevük, és emlékoldallá van alakítva a profilja, az ő képei és névjegye alapján sem derül ki, hogy milyen kapcsolatban álltak. (persze közös ismerős hiányában neki is kb 2 képét láthatom)

A borítóképén ezzel a fiúval ülnek egy autóban.

Nem tudom eldönteni, hogy házasok voltak e vagy testvérek.

A fiúnak még a névjegyében meg van jelölve egy családtag, egy lánytestvér, de ez a lány nincs akivel a képen van. (a családi állapota meg nem látszik)

Pár napja jelöltem csak be, nem írt rám, én meg most emiatt nem akarok írni neki, mert ha a felesége volt, és alig 1 éve történt akkor kétlem, hogy ismerkedni akarna. (vagy legalábbis valószínű, hogy nem akar még)

Az tapintatlan lenne, ha élőben mondanám neki, hogy láttam a bejegyzést és megkérdezném, hogy a felesége vagy a testvére volt e?

Gondolom igen.

Rég volt, hogy valakit megakartam ismerni, és eddig lelkes voltam, nem akarom hagyni az egészet, de lehet, hogy mégis az lenne a legjobb.

Ki mit tanácsolna?

2022. aug. 6. 18:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én is személyesen kérdeznék, de én azt, hogy látom, hogy nem nagyon használja a FB-ot, hiszen csak 1 képe és 1 bejegyzése van.
2022. aug. 6. 22:16
 12/13 anonim ***** válasza:

9

Most ne berki félékkel gyere, két külön dolog azért...szerintem...

2022. aug. 7. 10:12
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

8

A nyomulás-jelölés az, nem a kukkolás, ami elég szánalmas....

Jól van, akkor nyálcsorgatva loholsz utána, így biztosan jobban iszod soraim-csúsznak torkodon:)

Biztosan imponál neki szerinted, hogy kölnit pisilsz szinte utána, de szerintem elkerül messzire a jövőben.

2022. aug. 7. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!