Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi arról a véleményetek,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi arról a véleményetek,hogy párom most barátnőjével nyaral és nekem nem hiányzik most?

Figyelt kérdés
Valahogy örülök is neki hogy nincs velem és nem is tud hívogatni óránként engem,mert külföldön van. Gondoltam már szakításon mert érzem hogy 4 év után már valahogy kihűlt -féléje az érzéseim,de viszont jó vissza gondolnom az együtt eltöltött időre. Más nők elkezdtek érdekelni. Most ilyenkor mivan ha valaki nem hiányzik túlságosan-de viszont jó vissza gondolnom az egyutt eltöltött időre...Bar hisztis egy nő...

2022. aug. 6. 21:25
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
A véleményünk az, hogy minket ez se nem érint, se nem érdekel. Ha az a kérdésed van-e értelme folytatni így, mikor magad is írod hogy kihűlt az egész kapcsolat már régóta, akkor tudod a választ.
2022. aug. 6. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Kíméld meg a lányt magadtól és még most mondd el ezt neki, beszéljétek meg és szakítástok.

Ha érdekel más nő ez már csak rosszabb lesz.

A szakítás is nagy fájdalom lesz neki,de nem akkora mint a megcsalás,ha te elkezdesz ki kacsingatni.

2022. aug. 6. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
*szakítsatok
2022. aug. 6. 21:30
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs abban semmi rossz, hogy most nem hiányzik. Mindenkinek jól esik némi "én" idő, egyedüllét. Továbbá tudod, hogy visszajön nemsokára.

Az baj, hogy más nők iránt érdeklődsz. Értem, hogy már nem vagy szerelmes, de ezt tudod jól, hogy nem tarthat örökké. Gondolkozz el, hogy szereted-e, tiszteled-e megbecsülöd-e ezt a nőt annyira, hogy végleg összekösd vele a jövőd. Gondolok itt közös vagyonra, házasságra, gyerekre, stb. Ha igen, akkor új erőt kell a kapcsolatotokba vinni, valamilyen változatosságot, pl. menjetek el újra randizni minden héten. Ha nem, akkor a szép emlékekért ne maradj vele, mert még mindkettőtök számára ott a boldog jövő lehetősége

2022. aug. 6. 21:47
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor szakíts, és gondolj vissza pozitívan az együtt töltött időre. Miért kellene ordítva, alpári stílusban átkozni egymást, ha szakítotok? Csak akkor oldd meg gerincesen, mielőtt még túlságosan érdekelnének más nők. Ne rabold a lány idejét sem.
2022. aug. 6. 21:48
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Tekintve, hogy visszagondolni szakítás után is tudsz, nem látok rá okot, hogy miért kéne együtt lennetek.
2022. aug. 7. 00:27
 7/7 anonim ***** válasza:
Te is érzed szerintem, hogy ennek így semmi értelme...
2022. aug. 7. 11:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!