Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Számít nektek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Számít nektek, hogy a férfinek milyen telefonja van?

Figyelt kérdés
Mármint úgy értem, hogy nem törött, nem hibás, csak már nem annyira mai, hanem 2017 decemberi, 4.5 éves. Rendes okostelefon, lehet rajta messengerezni, internetezni, normális kamerája van, csak hát már nem csúcsteló, nem szuper a kijelző fényereje. Láttam egy szavazást nemrég, ott a legtöbb ember azt írta, hogy 3-4 évente vált telefont, ezért kérdeztem. Fontos, hogy a legújabb iphone 12 v 13 pro, vagy sasmung s21, s22 legyen neki?
2022. aug. 6. 15:16
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
10. :D tudom, volt itt ilyen pasi a gombos telóval, 5/4 nő eltélte emiatt.
2022. aug. 6. 17:46
 12/18 anonim ***** válasza:

10-es, 11-es

Ez nem ítélkezés kérdése. Ha valaki így szereti, lelke rajta.

Számomra taszító, amikor valaki ennyire nem akar haladni a korral, de attól még nem a mobiltelefonja árát/modelljét figyelem. Nem is értenék hozzá.

2022. aug. 6. 18:05
 13/18 anonim ***** válasza:
65%

12

Az nem haladás a korral, hogy beállsz a birkák sorába bégetni;)

Ha tudod, mire van szükséged, mivel vagy elégedett, akkor minek más???

Párkapcsolatokkal is ez a baj, hogy nem értékelik sokak a másikat, mert látnak egy trendibb darabot, egy pumpaszájút vagy pávaboyt...beee, állsz a sorba ezért, mert trend?:DDD

2022. aug. 6. 20:57
 14/18 anonim ***** válasza:

13

Ennyi az ellenérv? Elég szánalmas.

Az okostelefon egy eszköz, amit arra használsz, amire csak akarsz. Ha te kizárólag ostobaságokra tudnád használni, az a te szegénységi bizonyítványod.

2022. aug. 6. 20:59
 15/18 anonim ***** válasza:

14

Szellemi zakkant, esetleg -200as IQ-val létező vagy, hogy nem érted meg azt, hogy nem kell-nincs semmi hasznos a butáknak készült "okoska telóban"???

Semmit sem tud adni, amire szükségem van...

Látod, te vagy a szánalmas, mert ennyit sem értesz meg:)

2022. aug. 6. 21:08
 16/18 anonim ***** válasza:

15

Lol, ennyire frusztrált papival rég találkoztam itt. 😂

2022. aug. 6. 21:26
 17/18 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy a legtöbb szolgáltatáshoz okosteló kell sajnos.( Google home, Viber, normális fotók , tárhely, nagy kijelző netezés )

Ha ezek lennének mondjuk KaiOS-en ( Pl a Nokia banán telefonja ) is, én simán telót vàltanèk.

A "teló fontos" mentalitásról , mèg mindig a közepsulisok jutnak eszembe , ahol nincs más stàtusszimbolum ( vagy legújabb Apple vagy semmi )

Tudni kell , hogy az ilyen telók nagy részét a szülők előfizura hozzák ki.

2022. aug. 6. 21:32
 18/18 anonim ***** válasza:

16

Inkább spórolj, mert a telefonod töltésére nem lesz pénzed-áramod, aztán még haza sem fogsz tudni találni a közértből:DDD

2022. aug. 6. 21:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!