Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha egy férfi kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha egy férfi kapcsolatban van veletek, milyen exklúzív dolgokban részesül?

Figyelt kérdés
Mik azok a pozitív (és talán negatív) exklúzív dolgok amit más férfi nem kap meg, csak a párotok?

2022. aug. 5. 15:52
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%
Lásd baratzóna vs pàrkapcsolat
2022. aug. 5. 15:54
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Engem.
2022. aug. 5. 15:54
 3/15 anonim ***** válasza:
42%
Olyanokra gondolsz mint a seggből szájba?
2022. aug. 5. 15:55
 4/15 anonim ***** válasza:
76%
A valódi, legbelsőbb énem és a vágyat arra, hogy együtt építsük az életünk, egymásra támaszkodva. Egy új családot, amiben mi ketten vagyunk. Meg mindent, amit ha nem csak ő kapna meg, megcsalásnak minősülne.
2022. aug. 5. 16:04
 5/15 anonim ***** válasza:
59%
Főzök rá, sütök neki, takarítok utána (amennyiben ez szükség esetén kölcsönös), mosom a ruháját, vele töltöm az időmet, figyelembe veszem, mit szeretne, meghallgatom, támogatom lelkileg, nem akaszkodok rá, kielégítem minden szexuális igényét, gondoskodom róla, hogy meghitt légkörben töltse az itthoni idejét, gyereket vállalok vele, szeretem és hűséges maradok hozzá.
2022. aug. 5. 16:13
 6/15 anonim ***** válasza:
80%
A szivem es a testem.
2022. aug. 5. 16:22
 7/15 anonim ***** válasza:
80%
Az érzelmeim
2022. aug. 5. 16:25
 8/15 anonim ***** válasza:
74%
Nagyjából azt, amit tőle várok
2022. aug. 5. 16:32
 9/15 anonim ***** válasza:
87%

Hát talán a legszembetűnőbb különbség, hogy a párommal szexelek, más férfi ismeroseimmel meg nem 😀 Meg nyilván ő az, akit a leginkább a bizalmamba fogadok, vele olyan dolgokat is megosztok, amiket másokkal nem feltétlenül. Támogatom, felvidítom, ha rossz a kedve, ezt az ember persze egy baráttal is megteszi, de az mégsem ugyanaz. Elviselem a hülyeségeit, ahogy ő is az enyemeket.

Ezek számodra exkluzív dolgoknak számítanak?

2022. aug. 5. 16:45
 10/15 A kérdező kommentje:
#9 Az számít exklúzívnak amit csak egy személy kap meg.
2022. aug. 5. 18:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!