Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit szólnátok ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok ha az lenne a norma ha a nők kezdeményeznének, és udvarolnának?

Figyelt kérdés
Nektek kellene, kezdeményezni, udvarolni, és elviselni a kosarat. Menne ez nektek?

2022. aug. 3. 15:01
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
46%

Nem bíznék meg a másikban kb soha hogy kellek e neki, ha oda se lépne hozzám.

Vigyem moziba, d.gjam meg és én kérjem majd meg? Kizárt

2022. aug. 3. 16:19
 22/45 anonim ***** válasza:

Nem érted a női természetet kérdező. Nem járnának sokkal rosszabbul, max aki szereti lehúzni a simpeket. De a legtöbb nő számára csak az a bizonyos néhány kiválasztott pasi létezik, még a többiek csak zavaró tényezők, vagy átmeneti szükségmegoldások.

Még jobban afelé tolódnánk, hogy aki nem Übermensch, az haljon meg. Most még nem tartunk itt. A férfi a cselekvő nem, nekünk meg kell dolgozni azért, ha eredményeket akarunk. Ha sikerül kiemelkedni, a nő csak az elért eredményt fogja látni, azt nem, hogy milyen árat fizettél érte.

2022. aug. 3. 16:20
 23/45 anonim ***** válasza:
86%
Itt olvastam tegnap, hogy a házassággal a nők járnak rosszabbul. Ha erről is tudna minden nő és még nekünk is kéne kezdeményezni, hamar kihalnánk :D
2022. aug. 3. 16:28
 24/45 A kérdező kommentje:
#22 Pont ezért könnyebb nekik. Férfiként engem se érdekel minden nő, csak egy részük. A többi hidegen hagy.
2022. aug. 3. 16:35
 25/45 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, de csak akkor, ha az is megváltozna, hogy mi alapján döntenek a nők. Tehát a nők kizárólag a külső alapján választják ki a meghódítandó férfit, a férfiakat pedig nem kifejezetten a nők külseje, hanem a nők humora és intelligenciája, általános karizmája érdekli. Szerintem így sokkal több hóditasom lenne. Most is általában úgy van, hogy csak külső alapján észre se vesznek, minden pasi akit eddig érdekeltem azért próbálkozott be, mert én kezdeményeztem a beszélgetést és szimpatikus voltam. Utasítottak is már el nem egyszer, vagy húzták a szájukat ha egyáltalán megpróbáltam beszélgetni velük.
2022. aug. 3. 16:35
 26/45 A kérdező kommentje:
#23 Pont hogy a férfi jár rosszabbul. Csak a társadalom el akarja hitetni a férfiakkal hogy ők jobban járnak.
2022. aug. 3. 16:36
 27/45 anonim ***** válasza:
És miért a férfiak szerinted?
2022. aug. 3. 16:37
 28/45 A kérdező kommentje:
#25 Melyik férfit nem erdekli a nő humora, és az intelligenciája, stb? Én biztos nem közéjük tartozok.
2022. aug. 3. 16:39
 29/45 anonim ***** válasza:
Nyilván előnyösebb helyzetben van, akinek csak annyi a dolga, hogy ül és várja, hogy mások cselekedjenek.
2022. aug. 3. 16:41
 30/45 A kérdező kommentje:
#27 Válásnál a nő sokkal jobban jár, és 90%-ban mindig a nők válnak.
2022. aug. 3. 16:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!