Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről? Igaz az,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Igaz az, hogy ha kellesz egy pasinak akkor? (kifejtve)

Figyelt kérdés

Nem úgy alakultak a dolgok ahogy kellett volna, összezördültetek. Ha kellesz neki, teperni fog? Ez biztos?

Vagy inkább a büszke fejük után mennek?

2022. aug. 2. 19:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
34%

Én nem teprek semmilyen nő után. Elegem van már ebből, amúgy sem fog vonzalmat kiváltani a nőkből az ilyen viselkedés, csak egófényezőnek jó.

Inkább haljak meg, de akkor sem teprek egy nő után sem.

2022. aug. 2. 19:11
 2/15 anonim ***** válasza:
21%
Teperni valakiért? Nem. Úgy gondolom, hogy amikor egymást akarja két ember, ugyanannyi energiát tegyenek bele.
2022. aug. 2. 19:16
 3/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ez személyiségfüggő. Van aki teper minden vita után, de van aki olyan személyiségű, hogy nagyobb egóval rendelkezik és nem fog teperni.

Ha már jól ismeri a férfi a nőt és tudja, hogy a nő úgysem bírja ki sokáig nélküle, akkor a férfinak az egója fog győzni és kivárja még a nő fog utána menni. Vagy fordítva. Mennek ilyen esetben is a játszmázások. Ki bírja tovább a másik nélkül? Ki fog előbb bocsánatot kérni és teperni a másik után?

2022. aug. 2. 19:17
 4/15 A kérdező kommentje:
Értem. Magyarán senki nem tehet meggondolatlan kijelenteseket a méreg/indulat hevében, nem lehet senkinek sem rossz napja, nem gondolhat/láthat valamit olykor rosszul, amit később máshogy lát? Aha...
2022. aug. 2. 19:17
 5/15 anonim ***** válasza:

Helyzet, nő és tárgyfüggő. Nem lehet általánosítani.

Általában mérlegelni szoktak az emberek.Vagy elismerik a hibájukat magukban vagy nem és harag, durcásság alakul ki.Ha elismerik a hibát, vagy felülemelkednek a sértettségen, büszkeségen, akkor mennek a nő után.Ha nem ismeri el a hibát sőt sértettnek érzi magát, nem tud és nem is akar túllépni a büszkeségén, esetleg óriásit csalódott a nőben ami által képtelen már úgy tekinteni rá mint korábban tette...akkor meg nem fog kepeszteni utána és hidegen hagyja és részéről vége.Keres mást.

2022. aug. 2. 19:18
 6/15 A kérdező kommentje:

Bocsánat, tisztáznék valamit. Itt szerelemről van szó a kérdéses férfi esetében.

Akkor megy a nő után, vagy a büszkeség nyer?

2022. aug. 2. 19:21
 7/15 anonim ***** válasza:

Ha nagyon kib.ssza a nő a biztosítékot akkor a büszkeség nyer. Akkor is igaz ez, ha már számtalanszor előfordul és folyamatosan csalódnia kell a szeretett nőbe!

A szerelem nem örök! Ha a nő még teszi is azért hogy hamarabb véget érjen, akkor véget ér, ennyi!

2022. aug. 2. 19:24
 8/15 anonim ***** válasza:

"Magyarán senki nem tehet meggondolatlan kijelenteseket a méreg/indulat hevében"

Dehogynem tehet, csak viselje a következményeket. Ez az élet minden területén így van. A munkában is be lehet szólni a kollégáknak vagy a főnöknek, csak viselni kell a következményeit. Nyilván mindenki ismeri a körülötte lévő embereket, és tudja hogy meddig mehet el.

Ugyanez van a párkapcsolatban is. Ismerni kell a másikat, hogy milyen a másik habitusa. Be lehet neki szólni, de az már rajta múlik hogy ő hogy áll a dolgokhoz. Embere válogatja.

2022. aug. 2. 19:24
 9/15 A kérdező kommentje:
Tárgy: Sértettség mindkét fél részéről, amiből hatalmas vita alakult.
2022. aug. 2. 19:25
 10/15 anonim ***** válasza:

attól függ mi az összeveszés oka. Ki a hibás? Ha én (ilyen még nem volt) akkor előbb átgondolom, hogy akarom e ezt a kapcsolatot.

Az én életembe nem fér bele a veszekedés, vitatkozás. Hallgattam eleget a szüleimtől. Nem is volt még rá példa, hogy összevesszünk a párommal.

2022. aug. 2. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!