Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után vagyok. Mit gondoltok erről (Megjegyzésben kifejtve)?
Figyelt kérdés
Tehát van egy férfi, mindketten kevesebb, mint egy hónapja szakítottunk egy hosszú párkapcsolat után. Nagyon szimpatikus nekem, és elméletileg én is az vagyok neki. Azonban egyikünk sem áll készen még komoly kapcsolatra, de mégis potenciális jó partnerként tekintünk egymásra. Szerintetek ismerkedjünk tovább? Vagy ne rontsuk el, ha meg komolyabb is lehetne belőle később? Igazság szerint én szeretném, ha egy 'laza barátság' viszony alakulna ki közöttünk. Mi erről a véleményetek?2021. dec. 4. 08:59
2/7 anonim válasza:
Szerintem ússzatok az árral, ne görcsöljetek rá. Nem kell mindenáron megfogalmazni, hogy mi lesz ebből. Csináljátok, ami jól esik, aztán majd alakul.
3/7 anonim válasza:
Párom 2 hónapja szakított mikor összejöttünk, en meg aznap (csak hónapokig húztuk a szakítást előtte)
Már aznap mikor beszéltem vele hogy szakítási fájdalomban vagyok es szeretnék vele lenne legalabb par hónapig, már aznap azt mindta nemhogy hónapokig hanem évekig lesz velem.
Azóta hagyjuk mi is a sodrást hogy alakuljon apránként, de szülőket ismeri mindkettőnk, egyre többet vagyunk egymásnál is, stb és nuncs 1 hónapos az egész de dúl a love.
Szerintem nem normális az ha valakik 3 lépést tartanak egymástol.
Vagy szeretik egymást és megpróbálják, lesz ami lesz, vagy nem és viszlát
4/7 anonim válasza:
*páromnak 7 éves kapcsolatának lett vége 2 hónapja, nekem 2 éves aznap, amikor összejöttünk.
5/7 Senior Séf válasza:
Bűn lenne kihagyni egy ilyen potenciális partnert.
6/7 A kérdező kommentje:
#5 Miért?
2021. dec. 5. 16:12
7/7 Senior Séf válasza:
Részint, mert nem tudhatod, nem életed nagy szerelmét szalasztod-e el, részint pedig azért, mert minden párkeresési akció során tanulsz valamit a másik nemről, annak lelkivilágáról, gondolkodásmódjáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!