Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt csak én fújom fel, vagy ez bántó megjegyzés?
Figyelt kérdés
Nem régiben azt mondta, hogy én semmit nem tudok az életről, mert nem dolgoztam annyit, mint ő. Ez tényleg igaz is, mert kevesebbet dolgoztam, mint a barátom.2021. júl. 3. 09:38
1/12 anonim válasza:
Ez kb. olyan, mint amikor apám meg a haverjai mindig azzal próbáltak felvágni, hogy ők voltak katonák és ezáltal ők mennyivel keményebbek a mai "b*zi" generációnál, akik egy befőttes üveget se bírnak felemelni. Az ilyen emberek általában önbizalomhiánnyal küzdenek és mások fikázásával akarják magukat jobb színben feltüntetni.
2/12 anonim válasza:
Ez ilyen lekicsinylő duma. Csak oda akart szúrni . Nem a munkaviszony hosszától függ az élet ismeret.
3/12 anonim válasza:
Azért nyilván van olyan téma ahol 10 év munkaviszony vagy fél év gyakornokság között van különbség. Szóval kontextusból kiragadva nem mondanék véleményt erről a dologról mert lehet hogy igaza volt.
4/12 anonim válasza:
Ez tényleg sértő megjegyzés, nekem is nagyom rosszul esne!
5/12 anonim válasza:
Nem venném magamra,nem feltétlen a munkatapasztalatban mérik az élettapasztalatot. Viszont arról sokat elmond,aki ezt mondta.
6/12 anonim válasza:
Miért dolgoztál kevesebbet? Fiatalabb vagy? Továbbtanultál? Anyuci-apuci eltartott és burokban nevelt? Neki van két állása folyamatosan?
Nem mindegy.
Igazából a tapasztalat nem azon múlik, hogy hány éve dolgozol. De lehet összefüggésben azzal, hogy mi az oka.
7/12 anonim válasza:
De nem a munkatapasztalatát nézte le a kedves párja, hanem kijelentette degradálóan, hogy "Semmit nem tudsz az életről!"
Ergo magát felmagasztalja.
Ez benne a sértő rész emberek!
8/12 anonim válasza:
A szokásos magyar mentalitás csak részéről:
"Én, egyedül én építettem föl a fél országot... Igaz, adót nem fizettem".
Nyugi.
9/12 anonim válasza:
Ez a mondat nekem nagyon ismerős!
Ha jól emlékszem a párodnak nem ez a legsértőbb mondata, szokott ennél durvábbakat is mondani. pld. Ha nem viselkedsz megfelelően szakít veled, nem vesz el stb.
10/12 anonim válasza:
kérdező, a párod véletlenül nem 34 év körül van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!