Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért kúrváznak a férfiak?
20:41
Ez a legkönnyebb, a másikra mutogatni, hogy az a frigid, a prűd, a begyöpösödött. Arra nem gondolsz, hogy talán változtathatnál a stílusodon, akkor esetleg megkaphatnád azt, amit szeretnél?
Azért k.rváznak, mert hosszú ú-val írjátok le:D
Amúúgy meg a gazdag, elkényeztetett, és önelégült emberek k.rváznak. Aki valamire való, és ad magára, az a közelébe se szagol ezeknek...
23:23: a frigiditás pszichológiai probléma, létezik, és a legritkább esetben az adott partner hibája.
Előzőnek: a haveromra egyik jelző sem illik, mégis k.urvázik. Szerinted miért?
Egyrészt először azt hittem, hogy az a kérdés, hogy miért k*rvázik le a nőket? Na de mindegy, a pasik már csak ilyen férgek maradnak (tiszt. a kevés kivétel).
A faszik azért járnak prostihoz mert:
1. mert ők a nagy ótvaros ringyó faszik.
2. nem kellenek egy nőnek sem, még ingyen sem (amúgy is a pasik ingyen qrvák),
3. látensbuz*i és így akarja kiélni magát hogy egy nővel seggbekukizik,
4. elmebeteg pszichopata,
5. valójában a fas*zában hordja az apró kis agyát,
6. mert az összes nője dobja, mert akkora béna a szexben, hogy egy nőt sem tud kielégíteni és egy prostit nem kell kielégíteni, ott bénázhat
7. önző selejt ösztönlény
az ilyen faszik, nem is tudom mihez hasonlíthatóak, mert nincs ehhez hasonló a Földön (még a csótányok is édesek).
13:39
Gondolom nem kellettél egyetlen férfinak sem csak dugásra tartottak jónak és most utálsz mindannyiunkat.
kedves fijúk. Engem nem használt senki dugásra. De a kúúrvázó faszikról ez a véleményem és bizony igazam is van:D
Ribanncok vagytok:D
10:38
Igen, tudom, hogy létező probléma. Viszont azt is tudom, hogy sokkal könnyebb valakit kinevezni frigidnek, ha nem hajlandó az orálra, análra, jobbról-balról, orrba-szájba, semminthogy odafigyeléssel és törődéssel elérje nála a partner, hogy megnyíljon neki.
"Igen, tudom, hogy létező probléma. Viszont azt is tudom, hogy sokkal könnyebb valakit kinevezni frigidnek, ha nem hajlandó az orálra, análra, jobbról-balról, orrba-szájba, semminthogy odafigyeléssel és törődéssel elérje nála a partner, hogy megnyíljon neki."
Igen, 20:16 tökéletesen igazad van.
Nincs frigid nő, csak rossz férfi.
A nőknek törődés és szerelem szeretet kell, nem anál szex. Azt hagyjuk a buzáknak. Meg a látensbuza pasiknak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!