Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Rosszul kommunikáltam. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rosszul kommunikáltam. Hogy javíthatnám?

Figyelt kérdés

Szörnyen érzem magam.

A kapcsolatunk válságba került, már ott is voltunk hogy kimondjuk a végét.

Már kezdtem feldolgozni és elfogadni, mikor a barátom megjelent egy hatalmas érzelmi viharral.

Elmondta mennyire szeret, nem tud nélkülem élni. Mondott sok olyat is amin elgondolkodtam, mi volt a hibám. De nem erdekli, folytassuk.

Elmondta hogy szeret. Visszakerdezett. Nem tudtam neki bevallani, hogy én mar kezdtem túl tenni magam rajta, nem vagyok mar szerelmes és nem is szeretnék többet.

Erre azt válaszoltam hogy én is szeretlek... Idióta vagyok! Megbeszélhettük volna de nem, vissza rántottam.

Most azt hiszi minden rendben van, én meg legszivesebben elásnám magam...

Elkestem tudom, hogy tudnám ezt még visszafordítani? Nem akartam bántani

2022. júl. 31. 22:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen mód van rá, ha őszinte vagy.
2022. júl. 31. 22:18
 2/5 anonim ***** válasza:
72%
Mond el neki azt amit ide leírtál a kérdésben. Inkább most érje a hidegzuhany, mint hónapokkal később. Neked is rossz lenne megjátszani magad és neki is rossz lenne, ha vársz vele és esetleg a boldog tudatlanságában éri az érzelmi sokk.
2022. júl. 31. 22:18
 3/5 anonim ***** válasza:
82%
Az őszinteség ideje nem véges, most is azt kéne választanod. Szomorú lesz, de még rosszabb, ha szánalomból vagy vele.
2022. júl. 31. 22:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez mindenképpen nehéz lesz. De mond meg neki hogy nagyon sokat gondolkodtál és mégse szeretnéd folytatni és becsapni őt
2022. júl. 31. 22:26
 5/5 anonim ***** válasza:
Légy oszinte! A legszarabb érzés a világon, amikor rájössz, amire azt hitted frankó, közel sem volt az. Beszélj vele. Így, ahogy itt most velünk.
2022. nov. 1. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!