Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bennemaradnátok így egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennemaradnátok így egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Tini korunk óta együtt vagyunk és azt érzem nem tudnám elengedni a barátom de néha azt érzem jobb lenne

Nagyon sok dolog történt már velünk ez idő alatt a családja kikészített engem

Nem járok már náluk, külön élünk

Én egy nagyon rossz időszakban mikor tőle is csak bántást kaptam félrementem

Megbántam megbocsátott megbeszéltük

Eltelt azóta 1 év

De most folyamatosan rosszul bánik velem undok, sérteget, leszar, lelkileg bánt

Én elhiszem hogy hibáztam de megbántam és legszivesebben megölném magam mert nem tudom mi tévő legyek!!!!

2022. júl. 31. 16:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő nem tud tovább lépni a történeteken és egyfolytában bánt akkor ideje kilépni ebből a saját érdekedben. Felesleges ahhoz ragaszkodni ami nincs.

Ami megtörtént az megtörtént. 28/F

2022. júl. 31. 17:06
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm😞
2022. júl. 31. 17:10
 3/13 anonim ***** válasza:
70%
Maskor ne hibazz. Elobb szakits aztan pasizz.
2022. júl. 31. 17:12
 4/13 anonim ***** válasza:
98%
Ez a kapcsolat is véget ért a megcsalással. Akkor kellett volna szakítani. De még most se késő. Gondolj arra, hogy ez már csak rosszabb lesz. Nincs mire várni.
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
Már mikor félrementél, egyértelmű volt hogy vége. Nem könyörögni kellett volna hogy megbocsásson, hanem belátni hogy bár féreg módon tetted, de tovább kell lépni.
 6/13 anonim ***** válasza:
98%
Rég dobtam volna.
2022. júl. 31. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Semmi értélme ennek a kapcsolatnak.
2022. júl. 31. 17:16
 8/13 anonim ***** válasza:
95%

"Én egy nagyon rossz időszakban mikor tőle is csak bántást kaptam félrementem

Megbántam megbocsátott megbeszéltük

Eltelt azóta 1 év

De most folyamatosan rosszul bánik velem undok, sérteget, leszar, lelkileg bánt"

Ennek a kapcsolatnak már akkor vége kellett volna lennie amikor félrementél. Felesleges folytatni, nem vagytok és nem is voltatok boldogok. Hiába reménykedsz abban, hogy majd valami csoda folytán jobb lesz, sajnos nem lesz az.

2022. júl. 31. 17:22
 9/13 anonim ***** válasza:
Dehogy maradnék, eleve már odáig jutottál, hogy megcsald, mert annyira rosszul bánt veled. Lépj tovább
2022. júl. 31. 17:31
 10/13 anonim ***** válasza:

Ha már olyan időszak volt hogy csak bántott, ott kellett volna szakítani. De mikor félreléptél, legkésőbb akkor.

Ne haragudj magadra, az életben mind csak tanulók vagyunk, mindannyian hibázunk.

Most viszont már tényleg nincs értelme folytatni, ha csak szenvedsz, ő meg bánt. Ennek vége van. Meg fogsz könnyebbülni.

2022. júl. 31. 17:33
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!